Σούπερ λίγκα:Στοιχηματικές επιλογές απο το xanianews


Το φινάλε της σεζόν προμηνύεται «καυτό», αφού η Σούπερ Λίγκα ξεκινάει με αρκετές υποσχέσεις όσον αφορά την ολοκλήρωση της φετινής περίεργης κατά γενική ομολογία αγωνιστικής περιόδου.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες σήμερα θα είχαμε τρία παιχνίδια, όμως τα κρούσματα κορωνοϊού που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της Ξάνθης οδήγησαν τις αρμόδιες αρχές στην αναβολή της αναμέτρησης της ομώνυμης και τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο.
Το παιχνίδι που κάνει… ποδαρικό στη μετά κορωνοϊό εποχή είναι το κρίσιμο για το Πανιώνιο ματς με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη.
Πολλα εξωαγωνηστικά προβλήματα για το Πανιώνιο που μετά την εκδίκαση των προσφυγών του Σιωπη και Ανσαριφαντ,τρέχει και δε φτάνει...
το διπλό του Βόλου παίζετε στο 3.6,πιο safe η επιλογή του x2
Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι το Άρης-ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 34 βαθμούς και… βλέπουν Ευρώπη, αν και οι Θεσσαλονικείς έχουν και το δρόμο μέσω του Κυπέλλου αν φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης και κατακτήσουν τον τίτλο.
Αρχική μου σκέψη ήταν το goal-goal μιας και οι 2 ομαδες είναι πολυ δημιουργικές και φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες,ομως με τη τιμη του 2πλου στο 4.68 θεωρώ πως αδικείτε ο Ο.Φ.Η ακόμα και αν ο Τσιλιανιδης είναι εκτός.
2πλο λοιπον και εδω με x για κάλυψη.

ακολουθεί το Α.Ε.Λ- Αστέρας Τρίπολης
Κρατάμε 2 πράγματα από αυτό το σετ αποδόσεων.
1,ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα απο αυτό που μας δείχνουν οι αποδόσεις(εχει αδικήσει ο ιδιος τον εαυτό του)
Και 2ο στο ματς σφυρίζει ο Ζαχαριάδης.
Αν ανατρέξετε λίγο στα πεπραγμένα του Αστέρα με αυτό το διαιτητή,θα συμπεράνετε ότι χάνει δύσκολα(συνηθως κερδιζει)και 2ο στα μας του υπάρχει ένα τουλάχιστον πέναλτι σε ποσοστό 80/100
X2 Λοιπόν και εδώ και σαν εξτρά bet να σφυριχτοί πέναλτι στο ματς.
Αφήνουμε στην ησυχία του το ντέρμπι στη τούμπα μεταξύ Olympiakoy-paok αν και δίνουμε ένα μικρο προβάδισμα στο x.
Τέλος έχουμε το έτερο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,
1 για την ΑΕΚ και με λίγο ρίσκο 1 απο ημίχρονο,ο Παναθηναϊκός παρουσιάζετε αδιάφορος και ίσως όλο αυτό με τη φυγή Δωνη λειτουργήσει αρνητικά.

συνοψίζοντας:
                            ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1,1/1
                           ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ no bet,X
                            ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.      2Χ,ANY TIME ΠΕΝΑΛΤΙ
                            ΑΡΗΣ-ΟΦΗ                2Χ,2
                            ΠΑΝΙΩΝΙΟς-ΒΟΛΟΣ   2Χ,2



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.