Η συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Μαρκοπούλου


Eξω από το στρατόπεδο Μαρκοπούλου στον Αη Γιάννη στα Χανιά, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής πολίτες μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων.
Το αίτημα να περιέλθει ο χώρος στον χανιώτικο λαό έχει περάσει και από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ενώ η σημερινή κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος:
«Θέλουμε το στρατόπεδο να περιέλθει στον χανιώτικο λαό χωρίς τα οικονομικά συμφέροντα, μακριά από τη λογική της εμπορευματοποίησης και της οικοπεδοποίησης που περιλαμβάνονται στον νομό Καμμένου για την παραχώρηση τέτοιων χώρων», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Μανώλης Παπαδομανωλακης. «Τα πρωτόκολλα συνεργασίας που υπογράφηκαν πέρυσι, είναι κονφετι και σερπαντίνες, τόνισε.»

Τη στήριξή του στον αγώνα για δωρεάν παραχώρηση του στρατοπέδου στους Χανιώτες δήλωσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Χανίων, Νίκος Βουλάκης που συμμετείχε στην κινητοποίηση.
Θυμίζουμε την συγκέντρωση είχε δημοσιεύσει το xanianews.gr.https://www.xanianews.gr/2020/06/blog-post_85.html

πηγή zarpanews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.