ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!


Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ  Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Είναι σπάνιο να τα βρείς και τα δύο μαζί σε έναν άνθρωπο σήμερα.
Αυτά τα δύο χωρίς υπερβολή τα συδιάζει ένας συμπολίτης μας.
Είναι ο Μιχάλης ο Κουτζόγλου διευθυντής στην Παιδονευροχειρουργική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού.
Γεννημένος στήν περιοχή της Νέας χώρας Χανίων παιδί του Γιάννη και της Δέσποινας Κουτζόγλου (Δασκάλα-συγγραφέας)έμεινε πιστός στις αρχές που του έδωσαν οι γονείς του.
Δέν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο Ν1 στην ειδικότητά του στην Ελλάδα και μέσσα στους καλύτερους στην Ευρώπη.
Είναι μέλος της Ευρωπαικής Παιδονευροχειρουργικής Εταιρίας (Ε.S.P.N)
Είναι μεγάλη τιμή γιά τον τόπο μας να έχουμε έναν τόσο σπουδαίο επιστήμονα.
Παρ όλα αυτά όμως έμεινε ταπεινός - απλός και αφωσιομένος στην επιστήμη, πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον  συνάνθρωπό του .
Θα ήθελα απο βάθος καρδιάς να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που προέκυψε στο παιδί μου και να του ευχηθώ τα καλύτερα .
Σέ ευχαριστώ Μιχάλη και ο θεός να σε έχει πάντα καλά.

Γιώργος Λεκάκης

Share on Google Plus

12 σχόλια:

  1. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά έχω όμως ακούσει από την ανιψιά μου που έχει κάνει την επέμβαση στον υιό της Ματθαίο.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ Κουτζόγλου Μιχάλης είναι πάνω από τον άνθρωπο, έχει ξεπεράσει την ανθρώπινη διάσταση, είναι ένας από τους λίγους ΧΡΙΣΤΟΥΣ ( ευτυχώς για όλους εμάς τους υπόλοιπους) που υπάρχουν στον πλανήτη ΓΗ
    Χίλια Ευχαριστώ

    Δημήτρης Μ Καραδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγο καιρό πήγαμε τη μικρή μας κόρη στο Αγλαϊα Κυριακού για ένα πρόβλημα που είχε. Χωρίς να το επιδιώξουμε, είχαμε την τύχη να μας αναλάβει ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Κ. Μιχάλης Κουτζόγλου. Μείναμε έκπληκτοι από το ενδιαφέρον, την αφοσίωση και την υπευθυνότητα που επέδειξε ο ίδιος, η ομάδα του (επιμελητές), καθώς και οι υπόλοιπες ειδικότητες του νοσοκομείου (αναισθησιολόγος, νοσηλευτές κλπ), όχι μόνο στο δικό μας παιδί, αλλά και σε άλλα παιδιά που γνωρίσαμε εκεί. Πρώτη φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο, μας έκλεισαν ραντεβού για αξονική την επόμενη μέρα και μας ενημέρωσαν (τηλεφωνική επαφή στο κινητό μας) ότι υπάρχει κενό χειρουργείο δύο μέρες μετά, ώστε να προγραμματίσουμε την επέμβαση.
    Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια όχι μόνο για την ΑΡΙΣΤΗ δουλειά που έκανε, αλλά κυρίως γιατί μας τόνισε από την πρώτη στιγμή ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΔΩ.
    Είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που μπορείς να του εμπιστευτείς την τύχη του παιδιού σου. Είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που παρά τις εμφανείς ελλείψεις στο σύστημα υγείας (υλικά και προσωπικό), φροντίζουν με αφοσίωση, υπευθυνότητα και αμέριστη ευσυνειδησία να λειτουργεί η υγεία ως πραγματικά ανθρώπινο αγαθό και ΔΩΡΕΑΝ δικαίωμα.
    Σας ευχαριστούμε όλους.

    οι γονείς
    Γιώργος Κουρουκεχαγιάς
    Ευθυμία Γκαντή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν απο αρκετα χρονια (συγκεκριμενα 23) ετυχε αυτος ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, μαζι με τον κυριο Σφακιανο, να μου σωσει τη ζωη απο ενα σοβαροτατο περιστατικο. Τον ευχαριστω που σημερα ζω και ειμαι σε αριστη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.Η ΕΥΑΙΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ..ΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ..ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ..Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΑ 1.7 ΕΚ. ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΛΗ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ...15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ..ΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ....ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον περασμένο Νοέμβριο αντιμετωπισαμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί μας. Ξαφνικά έπειτα από μία επιληπτική κρίση σε κάποιο νοσοκομείο μας είπαν για όγκο εγκεφάλου. Μέσα σε όλο τον πανικό σταθήκαμε τυχεροί γιατί μας ανέλαβε ο δντης της Ν/Χ κλινικής του Παίδων Αγλαια Κυριακού Κ.Μιχάλης Κουτζογλου με το team του Κ. Παναγόπουλο, Κ. Μαρκογιαννάκη, Κα Καρυπιδου. Ή συγκεκριμένη ιατρική ομάδα με την επιστημονική γνώση, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά παρά τη σωματική κόπωση και τις αντίξοες συνθήκες (έλλειψη βασικών υλικών) έδωσαν τη σωστή διάγνωση εξαρχής, ήταν δίπλα στο παιδί και στις δικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς μέρα-νυχτα!!!!!Ή μόνη τους ανταμοιβή ή ασφαλής ανάρρωση του παιδιού, για χρήματα ούτε λόγος, το θεωρούσαν το λιγότερο προσβολή.... Όλοι μας τρεμουμε μπροστά σε θέματα υγείας ιδιαίτερα όταν αφορούν τα παιδιά μας... Τουλάχιστον ή αντιμετώπιση να γίνεται από τέτοιους επιστήμονες!!! Το ευχαριστώ είναι ελαχιστο, συνεχίστε παρακαλώ το λειτούργημα σας!!!!Δ. Ιακωβάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον περασμένο Νοέμβριο αντιμετωπισαμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί μας. Ξαφνικά έπειτα από μία επιληπτική κρίση σε κάποιο νοσοκομείο μας είπαν για όγκο εγκεφάλου. Μέσα σε όλο τον πανικό σταθήκαμε τυχεροί γιατί μας ανέλαβε ο δντης της Ν/Χ κλινικής του Παίδων Αγλαια Κυριακού Κ.Μιχάλης Κουτζογλου με το team του Κ. Παναγόπουλο, Κ. Μαρκογιαννάκη, Κα Καρυπιδου. Ή συγκεκριμένη ιατρική ομάδα με την επιστημονική γνώση, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά παρά τη σωματική κόπωση και τις αντίξοες συνθήκες (έλλειψη βασικών υλικών) έδωσαν τη σωστή διάγνωση εξαρχής, ήταν δίπλα στο παιδί και στις δικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς μέρα-νυχτα!!!!!Ή μόνη τους ανταμοιβή ή ασφαλής ανάρρωση του παιδιού, για χρήματα ούτε λόγος, το θεωρούσαν το λιγότερο προσβολή.... Όλοι μας τρεμουμε μπροστά σε θέματα υγείας ιδιαίτερα όταν αφορούν τα παιδιά μας... Τουλάχιστον ή αντιμετώπιση να γίνεται από τέτοιους επιστήμονες!!! Το ευχαριστώ είναι ελαχιστο, συνεχίστε παρακαλώ το λειτούργημα σας!!!!Δ. Ιακωβάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον περασμένο Νοέμβριο αντιμετωπισαμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί μας. Ξαφνικά έπειτα από μία επιληπτική κρίση σε κάποιο νοσοκομείο μας είπαν για όγκο εγκεφάλου. Μέσα σε όλο τον πανικό σταθήκαμε τυχεροί γιατί μας ανέλαβε ο δντης της Ν/Χ κλινικής του Παίδων Αγλαια Κυριακού Κ.Μιχάλης Κουτζογλου με το team του Κ. Παναγόπουλο, Κ. Μαρκογιαννάκη, Κα Καρυπιδου. Ή συγκεκριμένη ιατρική ομάδα με την επιστημονική γνώση, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά παρά τη σωματική κόπωση και τις αντίξοες συνθήκες (έλλειψη βασικών υλικών) έδωσαν τη σωστή διάγνωση εξαρχής, ήταν δίπλα στο παιδί και στις δικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς μέρα-νυχτα!!!!!Ή μόνη τους ανταμοιβή ή ασφαλής ανάρρωση του παιδιού, για χρήματα ούτε λόγος, το θεωρούσαν το λιγότερο προσβολή.... Όλοι μας τρεμουμε μπροστά σε θέματα υγείας ιδιαίτερα όταν αφορούν τα παιδιά μας... Τουλάχιστον ή αντιμετώπιση να γίνεται από τέτοιους επιστήμονες!!! Το ευχαριστώ είναι ελαχιστο, συνεχίστε παρακαλώ το λειτούργημα σας!!!!Δ. Ιακωβάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι και να γραψει καποιος, οτι και να πει, η φυση του ανθρωπου ειναι τετοια που μονο αν δεν περασει καποιος το ιδιο συμβαν, δεν μπορει να καταλαβει το συνανθρωπο του.Αυτο που εχω να πω εγω στο δικο μου συμβαν, πολυ απλα, ειναι οτι ο Κος Μ. Κουτζογλου με την ομαδα του Κ. Παναγοπουλο, Κ.Μακρογιαννακη,Κα Καρυπιδου (οι ανθρωποι που γνωρισα), εσωσε την μικρη μου κορη Αμαρυλλις.Ενας μεγαλος γιατρος, ενας μεγαλος ανθρωπος, που δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν το μεγαλειο αυτου του γιατρου.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας και την ομαδα σας Κε Μ.κουτζογλου απο τα βαθη της ψυχης μου.

    Ναστε παντα καλα!!!
    Οι γονεις,
    ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οτι και να γραψει καποιος, οτι και να πει, η φυση του ανθρωπου ειναι τετοια που μονο αν δεν περασει καποιος το ιδιο συμβαν, δεν μπορει να καταλαβει το συνανθρωπο του.Αυτο που εχω να πω εγω στο δικο μου συμβαν, πολυ απλα, ειναι οτι ο Κος Μ. Κουτζογλου με την ομαδα του Κ. Παναγοπουλο, Κ.Μακρογιαννακη,Κα Καρυπιδου (οι ανθρωποι που γνωρισα), εσωσε την μικρη μου κορη Αμαρυλλις.Ενας μεγαλος γιατρος, ενας μεγαλος ανθρωπος, που δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν το μεγαλειο αυτου του γιατρου.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας και την ομαδα σας Κε Μ.κουτζογλου απο τα βαθη της ψυχης μου.

    Ναστε παντα καλα!
    Οι γονεις,
    ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτι και να γραψει καποιος, οτι και να πει, η φυση του ανθρωπου ειναι τετοια που μονο αν δεν περασει καποιος το ιδιο συμβαν, δεν μπορει να καταλαβει το συνανθρωπο του.Αυτο που εχω να πω εγω στο δικο μου συμβαν, πολυ απλα, ειναι οτι ο Κος Μ. Κουτζογλου με την ομαδα του Κ. Παναγοπουλο, Κ.Μακρογιαννακη,Κα Καρυπιδου (οι ανθρωποι που γνωρισα), εσωσε την μικρη μου κορη Αμαρυλλις.Ενας μεγαλος γιατρος, ενας μεγαλος ανθρωπος, που δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν το μεγαλειο αυτου του γιατρου.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας και την ομαδα σας Κε Μ.κουτζογλου απο τα βαθη της ψυχης μου.
    ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον εξαιρετικό Νευροχειρουργό και πάνω από όλα Ανθρωπο κύριο Μιχάλη Κουτζόγλου και την ομάδα του που στις 25-11-16 ήρθε στα χέρια του η κόρη μας Αμαρυλλίς σε κρίσιμη κατάσταση και με αβέβαιη εξέλιξη στην πορεία της υγείας της.....
    Ο Νευροχειρουργός Κος Μιχάλης κουτζόγλου από την πρώτη στιγμή έδωσε τον καλύτερο εαυτό του (όπως κάνει πάντα για όλα τα παιδιά) και κατάφερε να τη σώσει.
    Τους επόμενους μήνες ακολούθησαν και άλλα χειρουργεία, χωρίς ποτέ να χάσει την αισιοδοξία του, και με την τεράστια πείρα του, κατάφερε σήμερα να είναι δίπλα μας η κόρη μας και να χαίρεται τη ζωή της όπως πρώτα.
    Τους μήνες που περάσαμε στο νοσοκομείο διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο έργο του ο γιατρός, τα ξενύχτια, τις εφημερίες, να είναι δίπλα στον ασθενή σε 24ωρη βάση στην κάθε επιπλοκή που μπορεί να παρουσιαστεί και θα κληθεί να αντιμετωπίσει, τις αντίξοες συνθήκες, και τη μηδενική βοήθεια της πολιτείας.
    Και όλα αυτά θυσιάζοντας την προσωπική του ζωή.
    Οπως έχω ξαναπεί τα ΜΜΕ αντί να προβάλουν την καταστροφολογία στο βωμό του χρήματος καλό θα ήταν να προβάλλουν ανθρώπους σαν τον Κο Μιχάλη Κουτζόγλου που εργάζονται ακατάπαυστα για να σώσουν τα παιδιά μας.
    Και αφού δεν το κάνουν τα ΜΜΕ ας το κάνουμε εμείς με όποιο τρόπο.
    Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ Κε Μιχάλη Κουτζόγλου σε εσάς και την ομάδα σας!!!
    Οικογένεια Μπαρμπαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.