ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!


ARKOUDAS
Ποινή αποκλεισμού ενός έτους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Χρήστο Αρκούδα, για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ.
Νέος άνθρωπος και μπήκε από την αρχή της καριέρας του στον βρώμικο κόσμο των αναβολικών! Ο πρωταθλητισμός τελικά βλάπτει σοβαρά την υγεία! Και να πει κανείς ότι η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό ή ότι παίζει και στην Ευρώπη! 
Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ είχε βρεθεί θετικός στην ουσία Οξιλοφρίνη, (κατηγορία S6. b, λίστα απαγορευμένων ουσιών της WADA) στις 26/1/2013, σε έλεγχο που διεξήχθη μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ και σήμερα η αρμόδια επιτροπή ανακοίνωση την τιμωρία του, διευκρινίζοντας ότι οι οι δύο τελευταίοι μήνες της ποινής είναι υπό αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι ο Αρκούδας θα μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα τον προσεχή Νοέμβριο, ενώ η ποινή είναι εφέσιμη.
makeleio
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.