Aνεμοι 108 χλμ στην Κρήτη: Έσπασαν στύλοι, παρασύρθηκε σκεπή

Η αλλαγή του καιρού είχε ως αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο να καταγραφούν άνεμοι που ξεπερνούσαν σε ταχύτητα τα 100 χλμ/ώρα.

Μπορεί τις τελευταίες δύο ημέρες ο καιρός να έδειχνε πως βελτιώνεται μετά από ένα… άστατο δεκαήμερο, όμως από σήμερα επέστρεψε η συννεφιά.
Σε κάποιες περιοχές της χώρας μάλιστα, παρατηρήθηκαν ισχυροί άνεμοι. Για την ακρίβεια πολύ ισχυροί.
Στην Κρήτη για παράδειγμα αρκετοί είχαν ταχύτητα πάνω από 80 χιλιόμετρα την ώρα, όμως στο Ρέθυμνο και ειδικά στο Φράγμα Ποταμών, ήταν αρκετά πιο δυνατοί.
Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα από το meteo, έφτασε ακόμα και τα 108 χιλιόμετρα.

Δείτε τον πίνακα…

Έφυγε η σκεπή, έσπασαν στύλοι ρεύματος
Μάλιστα στην εθνική οδό στο ύψος της Παπαναστασίου έκπληκτοι οι οδηγοί είδαν να παρασύρεται σκεπή από προκάτ σπίτι που μετέφερε φορτηγό . Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι κάτοικοι των χωριών Άγιος Μύρωνας, Πυργού αλλά και των πάνω και κάτω Ασιτών έμειναν χωρίς ρεύμα, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου κ.Βαρδουλάκη «οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν βλάβες και έσπασαν στύλους. Το συνεργείο του εργολάβου αναμένεται να έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα έως τις 11 το πρωί».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.