Κάλεσμα των φιλάθλων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό





 Είσοδος φανατικών απο ΘΥΡΑ 2... ΕΠΊΣΗΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ!!!________________________________

Κάνοντας μια ανασκόπηση της φετινής χρονιάς η ομάδα μάς άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω απο την 4η θέση. Ξεγελώντας αρκετές φορές και τους ίδιους μάς τούς εαυτούς για το πόσο καλή μπορεί να γίνει η ομάδα βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσουμε ενα πρωτάθλημα με αδιανόητα ανοργάνωτη την Β' εθνική κατηγορία, με πολλές εκπλήξεις και ταυτόχρονα δώσαμε τής μεγαλύτερες μάχες ενάντια στα πιο καλοστημένα παραρτήματα....
Αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη του πρώτου γύρου όπως την ανισόρροπη έναρξη με ήττα στην πρώτη αγωνιστική ενάντια τής Παναχαϊκής η ομάδα ήταν από τίς πιο σταθερές στην κατηγορία. Τα στήθη μας γέμισαν για άλλη μια φορά περηφάνια για τον τόπο μάς και την καλύτερη, δυνατότερη και καθαρότερη ομάδα στήν κατηγορία τα ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ.
Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι αήττητη για 12 συνεχόμενες αγωνιστικές και έχει κάνει την καλύτερη έως τώρα πορεία τής σε αγωνιστικό κομμάτι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μήν ξεχνάμε επίσης ότι είμαστε η πιο παλιά ομάδα στην κατηγορία κλείνοντας φέτος το 8ο έτος παραμονής, καθαρής και άψογης πορείας. Επίσης να αναφέρουμε οτι βρισκόμαστε 5 συνεχόμενα χρόνια στο top 20 τόν καλύτερων ομάδων στήν Ελλάδα. Αν εσάς δεν σας λέει κατι αυτό για εμάς είναι τιμή και δόξα και λόγος ροής άπειρης περηφάνιας...
_______________________________________________
Γι'αυτό λοιπόν ήρθε η ώρα να γεμίσουν τα ΠΕΡΙΒΌΛΙΑ κάνοντας μια τελευταία ευχαριστήρια και δυνατή κερκίδα για φέτος όλοι στο πλευρό των φανατικών. Η πόλη πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να θυμηθεί την ομάδα του ΤΌΠΟΥ τής. Όλοι παρών στο γήπεδο όλοι μαζί για τα Χανιά μας!!!!!!
ΔΕΝ ΧΑΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΌΣΟΙ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΏ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ. ΧΑΝΙΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ!!!!!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.