Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη δυτική Αττική μετά τα επεισόδια με Ρομά



 Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι, μετά τα επεισόδια που σημειώνονται τα τελευταία βραδιά από ομάδες Ρομά με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη από Αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επίγειες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνδράμει ελικόπτερο, ενώ στο Μενίδι έχει μεταβεί και η «Αύρα».

1-2

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο που διατρέχει την πόλη έχει διακοπεί από το ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη, στη συμβολή της Παναγίας Γρηγορούσας με την οδό Κρυστάλλη, όπου δυνάμεις ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ασφάλεια, drones, αύρες, κλούβες αλλά και Πυροσβεστικά οχήματα έχουν, κατά πληροφορίες, μπει ακόμα στα γύρω στενά.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε αναφερόμενος στα επεισόδια από τους Ρομά ότι «κανείς δεν δικαιούται να ξεφεύγει από τον νόμο».


lykavitos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.