Τρέμουν τον Αντώνη Ροκάκη

 


Eνώ δεν έχει βγει η απόφαση από τις ομάδες της superleague2 από το ΔΣ για το τι μέλει γένεσαι με το μέλλον. της κατηγορίας κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τις ομάδες  και τους δημοσιογράφους του Μελισανίδειου συστήματος μη τυχόν και φύγει ο Λεουντζάκος και έρθει ο Ροκάκης στα πράγματα.

Τι να φοβούνται άραγε;;

Αφού αποδείχθηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και ανίκανοι να χειριστούν κρίσιμες καταστάσεις δεν νομίζουν ότι είναι καιρός να αφήσουν την καρέκλα;;

Φυσικά αν φύγουν δεν θα μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση και συνεπώς δεν θα μπορούν να κάνουν τις εξυπηρετήσεις στους φιλικά προσκείμενους...

Όμως καιρός λαγού -καιρός λαγουδίνας που λέει και η παροιμία.


Ο Λεουντζάκος έκανε λάθη και τα λάθη πληρώνονται διευκολύνει την διάδοχο κατάσταση οπότε το πιο φρόνιμο είναι να παραιτηθεί ούτως ώστε να διευκολύνει την διάδοχο κατάσταση.

Και να το πούμε λαικά  πρέπει να αναγνωρίσει την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Αφήστε τα μαγειρεύματα και τις ραδιουργίες και γυρίστε στα γήπεδα και ο καλύτερος ας το πάρει στο τέλος.

Ένα Μήνα ο Λεουντζάκος και η παρέα του το μόνο που κατάφεραν είναι να ανεβάζουν βιντεάκια στα σοσιαλ μέντια με το τί δικαιούνται . Δηλ:  Oλο φρου φρού και αρώματα και ουσία μηδέν . Και ο Αντώνης Ροκάκης σε ένα τριήμερο συναντήθηκε με όλους τους θεσμικούς παράγοντες .Για αυτό κύριοι το καλύτερο είναι να αποχωρήσετε οικοιοθελώς και να μην τραβάτε το σχοινί  γιατί θα σπάσει και θα βρεθείτε στην θάλασσα!!!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.