Χτυπούν στη Κρήτη ζητώντας χρήματα μέσω Fb και winbank!


Παρά την δημοσιότητα οι επιτήδειοι επιμένουν να ψάχνουν για νέα θύματα
Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας καθώς οι πάσης φύσεως απατεώνες έχουν σκαρφιστεί πολλούς τρόπους για να αποσπούν χρήματα και μάλιστα εξελίσσονται διαρκώς εκμεταλλευόμενοι και τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.

Όμως παρ’ όλη την δημοσιότητα οι επιτήδεια απατεώνες επιμένουν να ψάχνουν και μερικές φορές να βρίσκουν θύματα πιθανόν μεταξύ κάποιων που δεν έχουν ενημερωθεί.
Η μέθοδος των απατεώνων έχει ως εξής:
Λαμβάνετε μήνυμα στο messenger από δήθεν φίλο (η) σας που σας λέει πως έχασε το πορτοφόλι και σας παρακαλεί εάν μπορείτε να στείλετε 600 ευρώ μέσω της τραπεζικής υπηρεσίας ΑΤΜ «Λεφτά στο λεπτό».
Το εντυπωσιακό είναι πως στην διάρκεια της ανταλλαγής των μηνυμάτων η «συνομιλία» γίνεται με αριστοτεχνικά πιστευτό τρόπο, μέχρι να στείλετε το μήνυμα με τον κωδικό αριθμό που χρειάζεται ο απατεώνας για να πάει στο ΑΤΜ να κάνει την ανάληψη των χρημάτων.
Μετά.... «που τον είδατε τον Παναγή» και μαζί και τα χρήματά σας που "έκαναν φτερά".

www.flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.