Μάνα και κόρη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον πατέρα

Περιπολικό της αστυνομίας

Στη σύλληψη μίας 45χρονης και μίας 18χρονης -μητέρας και κόρης του θύματος- προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, εξιχνιάζοντας τη δολοφονία του 49χρονου άνδρα από τη Θεσσαλονίκη.

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 49χρονου οδηγού ταξί από τη Θεσσαλονίκη προέβησαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες ανακοίνωσαν τη σύλληψη της 45χρονης συζύγου και της 18χρονης κόρης του θύματος.

Εις βάρος των δύο γυναικών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας.

Μητέρα και κόρη, σύμφωνα με τη δικογραφία, εισήλθαν στο δωμάτιο του 49χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μαχαίρωσαν έως θανάτου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε χτυπήματα στον λαιμό και το πρόσωπο.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να αποκρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία και να αλλοιώσουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Το μαχαίρι, μάλιστα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε, βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αμφότερες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όσον αφορά το κίνητρο της εγκληματικής πράξης, πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1» αναφέρουν ότι το 49χρονο θύμα, επί σειρά ετών, κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του.

Άλλες πληροφορίες, παράλληλα, κάνουν λόγο για οικονομικές διενέξεις, στις οποίες και οφείλεται η εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 49χρονος και η 45χρονη βρίσκονταν σε διάσταση, παρότι τους τελευταίους μήνες ήταν και πάλι μαζί.

]sputniknews.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.