Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της SL2-την Τετάρτη (17/6) συνάντηση με την Σούπερ Λιγκ 1 και την ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ, συνάντηση με ΣΛ1-ΕΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες  το ΔΣ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο για τις συναντήσεις που είχε/αν προ ημερών με την ΕΠΟ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΡΤ αλλά και τον ΠΣΑΠ. 

 

Παράλληλα, "κλείστηκε" συνάντηση της 8μελής επιτροπής που αποτελείται από τους κ.κ. Λεουτσάκο (πρόεδρο της Λίγκας), Σταμούλη (Απόλλων Πόντου), Αντωνίου (Καβάλας), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απ. Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) την Τετάρτη (17/6) με την Σούπερ Λιγκ 1 και την ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης. 

 

Τέλος, την Παρασκευή (19/6), όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 2 - Φούτμπολ Λιγκ για να ενημερωθούν τα μέλη του ΔΣ σχετικά με την συνάντηση που θα γίνει με την Σούπερ Λιγκ 1 και την ΕΠΟ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.