Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποχωρώ από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε την αποχώρηση του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 13 ανακοίνωσε πως αποχωρεί από όλα τα τμήματα του τριφυλλιού.

Η κόντρα μεταξύ της Θύρας 13 και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατεί, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν από λίγο εξέδωσαν ανακοίνωση και ο DPG απάντησε με αποχώρηση του από όλα τα πράσινα τμήματα.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε δώσει στις 9 Ιουνίου συνέντευξη Τύπου, όπου έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το τμήμα του μπάσκετ και δύο μέρες μετά η κόντρα του με τη Θύρα 13 έφτασε στα άκρα, με τους οργανωμένους οπαδούς να φτάνουν μέχρι και το σπίτι του.

«Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη»

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση της Gate 13, o πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε προσωπική δήλωση αποχώρησης από όλα τα τμήματα της ομάδας.

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου. Όταν όμως ορισμένοι «υπάνθρωποι» βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου,  αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις. Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της. Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας. Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη. Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως. Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα. Οι μάσκες έπεσαν.Στο θέμα «Βοτανικός» τα συμφέροντα Δήμου-Πολιτείας-Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα.Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα. Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό. Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται. Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν. Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη».

Υπενθυμίζουμε πως μόλις δύο μέρες μετά τη συνέντευξη-αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι πράσινοι απέστειλαν στην Ευρωλίγκα μια επιστολή με αποδέκτη τον Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέροντας πως θέλουν να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.