Άφησε περιουσία σε 2 ελέφαντες στη διαθήκη του για να τους εξασφαλίσει-Έξαλλη η γυναίκα του

Οικογένεια ελεφάντων

Ένας Ινδός αποφάσισε να αλλάξει τη διαθήκη του και να κληροδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της γης του σε 2 ελέφαντες, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη γυναίκα και τα παιδιά του με την απόφασή του.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ακχτάρ Ιμάμ, από ένα χωριό ανατολικά της ινδικής πολιτείας Μπιχάρ, άλλαξε τη διαθήκη του και άφησε περίπου 2,5 στρέμματα στους Μότι και Ράνι, δύο ευγενικούς γίγαντες, που κάποτε του είχαν σώσει τη ζωή.

«Δεν θέλω οι ελέφαντές μου να έχουν τη μοίρα ορφανών ή εγκαταλελειμμένων ελεφάντων, που πεθαίνουν στους δρόμους ή έρημα χωράφια από την έλλειψη κατάλληλης φροντίδας» ανέφερε ο Ακχτάρ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ακχτάρ μεγάλωσε τους δύο ελέφαντες 20 και 15 ετών αντίστοιχα από τη γέννησή τους από μια άλλη ελεφαντίνα που δεν ζει πια.

Κάθε ένας από τους ελέφαντες έχει 2 εργάτες να τους φροντίζουν μέρα και νύχτα και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην ιδιοκτησία του Ινδού άντρα.

Όπως αναφέρει ο Ιμάμ, η αγάπη του για τους ελέφαντες μεγάλωσε όταν κάποιο βράδυ τον έσωσαν από δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

«Όταν άνοιξα την πόρτα μου για να δω γιατί σαλπίζουν οι ελέφαντες με τις προβοσκίδες τους, είδα ότι κυνηγούσαν ένοπλους κακοποιούς μακριά. Είμαι ζωντανός χάρη στους ελέφαντές μου, που λειτούργησαν ως σωματοφύλακες για μένα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση του Ακχτάρ για να εξασφαλίσει το μέλλον των ελεφάντων του ήρθε ενώ στην Ινδία μαίνονται σφοδρές αντιδράσεις για τη δολοφονία μιας εγκύου ελεφαντίνας, που έφαγε ανανά με κροτίδες.

sputniknews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.