Τεράστιος πύθωνας 5 μέτρα δάγκωσε κυνηγό φιδιών και του έκοψε αρτηρία και νεύρα - Βίντεο

Πύθωνας δαγκώνει κυνηγό φιδιών στο χέρι

Ένας κυνηγός φιδιών στη Φλόριντα κλήθηκε να πιάσει έναν πύθωνα περί τα πέντε μέτρα, όμως τα πράγματα στράβωσαν πολύ.

Ο διασώστης φιδιών Μαρκ Κίμελ αποφάσισε να ανεβάσει μία από τις περιπέτειές του με έναν τεράστιο πύθωνα που δεν το έβαζε εύκολα κάτω.

Το επιβλητικό φίδι αποφάσισε να δώσει μια αιματηρή μάχη με τον έμπειρο κυνηγό φιδιών στο Παλμ Μπιτς Ποστ. Σύμφωνα με τον Κίμελ, το ερπετό δεν έδειξε να νοιάζεται για την παρουσία του και συνέχισε να σέρνεται στη βλάστηση. Έτσι, ο διασώστης φιδιών αποφάσισε να μελετήσει πρώτα τις κινήσεις του πύθωνα, πριν προσπαθήσει να το αιχμαλωτίσει.

Ο Κίμελ κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο φίδι. Είχε μήκος περίπου πέντε μέτρα και βάρος περίπου 150 κιλά. Παρά τον κίνδυνο, ήξερε πως πρέπει οπωσδήποτε να πιάσει το ερπετό με κάποιον τρόπο.

Και τότε ήταν που άρχισε η μάχη, μιας και ο πύθωνας δεν ήταν έτοιμος να παραδοθεί κι αποφάσισε να αναλάβει δράση και να μπήξει τα σαγόνια του στον κυνηγό φιδιών.

«Με τρύπησε βαθιά στον δικέφαλο και τον πήχη, τρυπώντας αρτηρία και κάποια νεύρα. Ήμουν τυχερός που ο πύθωνας δεν τυλίχθηκε γύρω από το κορμί μου» ανέφερε ο Κίμελ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κυνηγός φιδιών είχε μαζί του ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, που χρησιμοποίησε για να πυροβολήσει και να θανατώσει το φίδι για να γλιτώσει.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

sputniknews.gr

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.