Για γέλια και για κλάματα!Ο νεαρός του Ρουβίκωνα και ο Χούλιγκαν ΜΑΤατζης..


Μήπως έχει παραγίνει το κακό με τα διάφορα ΜΜΕ να χαρακτηριζουν ως νεαρούς και παιδιά μέλη συμμοριών οπως ο Ρουβίκωνας και να χαρακτηριζουν χούλιγκαν τους αστυνομικούς; 
Μήπως αυτοί οι χουλιγκαν;αστυνομικοί είναι εκεί και ασχολούνται με 10-15 αεργους συνήθως γόνους πλούσιων οικογενειών αντί να είναι στις γειτονιές και να προστατεύουν εμάς τους υπόλοιπους; 
Αναρωτιέμαι που πηγαίνουμε ως κοινωνία όταν το σύνολο του τύπου παρουσιάζει οτι το νεαρό παιδί προκλήθηκε απο τον Ματατζη.. 
Δηλαδή συγνώμη τι θέλετε; Να πάνε τα ΜΑΤ και να πούνε καλησπέρα; 
Απο τη στιγμή που κλήθηκαν τα ΜΑΤ αυτή είναι η δουλειά τους, σημαίνει πους έχουμε φτασεισε έσχατη λύση και υπαρ, ουν επεισόδιά, οπότε και πανε για καταστολή. 
Τώρα θα μου πείτε πρέπει ο άνδρας των ΜΑΤ να συμπεριφερετε με αυτοτο τρόπο; Κατα πολλούς προκλητικό; 
Και θα απαντήσω πως όταν σύσσωμη η κοινωνία και τα ΜΜΕ υποκλίνονται σε παρακρατικες οργανώσεις τυπου Ρουβίκωνα, οταν κλείνουν το μάτι σε παραβάσεις απο συγκεκριμένες ομαδες. 
Όταν λένε τον εγκληματία νεαρό και τον αστυνομικό χούλιγκαν.. 
Τότε μάλλον το τελευταία που θα εξετάσω είναι η συμπεριφορά ενος ανθρώπου που τον στέλνουν για να του σπανε τα πλευρά και να μην αντιδρά, με μισθο 700 ευρό. 
Ας είμαστε λοιπόν λιγάκι σοβαροί. 
Παρακαττο περιστατικοκαι πως το έβγαλαν προς τα έξω η πλειονότητα των ΜΜΕ σε αυτητη χώρα! 

Διαβάστε :
Σαν χούλιγκαν αντέδρασε ένας άνδρας των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του Σαββάτου
Με την ατάκα «η γκόμενά σου σε έσφαξε Ρουβίκωνα» ένας άνδρας των ΜΑΤ προσπάθησε να... πικάρει σαν κοινός χούλιγκαν τους νεαρούς που είχε απέναντί του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια. 
Ο άνδρας των ΜΑΤ αναφέρεται στην υπόθεση του πρόσφατου θανάτου ενός μέλους του Ρουβίκωνα, για τον οποίο συνελήφθη και τελικώς ομολόγησε η σύντροφός του. 
Το περιστατικό καταγράφηκε με κινητό πολίτη από μπαλκόνι και ανέβηκε στη σελίδα της αναρχικής ομάδας «Ελευθεριακή Ανάβαση».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.