Δραματική η κατάσταση σε Αγία Μαρίνα & Πλατανιά…Επέστρεψε το “βερεσέ” μέχρι και στα φάρμακα!



Ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη, για λογαριασμό του OPEN, δίνει τον τόνο της αγοράς και αποκαλύπτει πως ήδη επέστρεψε ακόμη και το… βερεσέ, στις καθημερινές μικροαγορές.

Καταστηματάρχες της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, περιγράφουν στις δηλώσεις που ακολουθούν, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Μέχρι πρότινος οικογενειάρχες, αναφέρει το ρεπορτάζ,  δυσκολεύονται πλέον να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Το “βερεσέ” επέστρεψε για ψώνια από το μίνι μάρκετ της περιοχής, το κρεοπωλείο ή και το μανάβικο, ενώ κάποιοι συμπολίτες μας όπως θα παρακολουθήσετε, δυσκολεύονται πλέον να αγοράσουν έναν καφέ, ή να βάλουν καύσιμα στα οχήματα τους.

Το στοιχείο όμως που προκαλεί ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη, έχει να κάνει με τα φαρμακεία, με τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να δηλώνουν ότι “υπάρχουν περιπτώσεις που ασθενείς προμηθεύονται το ένα μόνο από τα φάρμακα που τους έχει χορηγήσει ο θεράπων ιατρός τους, καθώς δεν έχουν χρήματα για τα υπόλοιπα“.

πηγή:kriti360.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.