60χρονος – Αυνανιζόταν σε κεντρική παραλία στα Χανιά μπροστά σε ανυποψίαστα κορίτσια

Απίστευτη περιπέτεια πέρασαν χθες δυο νεαρές κοπέλες σε κεντρική παραλία των Χανίων.

Όπως περιγράφει το ένα κορίτσι που βίωσε την περιπέτεια, το περιστατικό  συνέβη στην παραλία Άπτερα χθες το μεσημέρι. Μαζί με την φίλη της απολάμβαναν τον ήλιο όταν κάποια ήρθαν αντιμέτωποι με έναν 60χρονο επιδειξία ο οποίος θέλησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Αφού τις πλησίασε, μετά από λίγο άρχισε να αυνανίζεται.Τα κορίτσια έντρομα άρχισαν να τον τραβάνε φωτογραφίες προκειμένου να τον αναγκάσουν να φύγει.

Αυτός απομακρύνθηκε λίγο ενώ στη συνέχεια υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια που όχι μόνο δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, αλλά αντίθετα αντέδρασαν με θάρρος.

“Καθόταν αρκετά μακριά μας και η παραλία δεν είχε κόσμο.
Μετά τη βουτιά μας και την ώρα που διαβάζαμε τα βιβλία μας, ήρθε στα 5 μέτρα από μας και ξάπλωσε στην άμμο χωρίς να τον καταλάβουμε” περιγράφει η κοπέλα, συμπληρώνοντας:  “Μόλις αρχίσαμε να αλλάζουμε για να φύγουμε, τον είδαμε να μας κοιτάζει και να αυνανίζεται, οπότε αρχίσαμε να τον τραβάμε φωτογραφίες. Αυτός σηκώθηκε αμέσως και πήγε πίσω εκεί που είχε αφήσει τα πράγματα του. Αφού τον πλησιάσαμε και οι δύο με μια βαριά πέτρα στο χέρι, του ανακοινώσαμε πως αυτό δεν θα το ξανακάνει και μας ζήτησε συγγνώμη λέγοντας 3 φορές πως δεν το κάνει συχνά αυτό το πράγμα”.


Σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για έναν 60χρονο περίπου άνδρα μαυρισμένος με κοντά γκρίζα μαλλιά, και ύψος περίπου 1,75, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος προκαλεί στην παραλία είτε των Απτέρων είτε του Κλαδισσού.

Μάλιστα τα κορίτσια που έπεσαν θύμα του ανώμαλου άνδρα χθες είναι διατεθειμένα να κάνουν επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές: Όπως λένε με νόημα: “Για τις ώρες στα γεμάτα λεωφορεία, για την ασφάλειά και την ανεμελιά μας το βράδυ, για τις αέρινες φούστες και τα κοντά σορτσάκια και για τα σώματά μας στις παραλίες, απαντάμε στα περιστατικά σεξιστικής σαπίλας”.

πηγή:kriti360.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.