Αλβανοί πήγαν για διαδήλωση στο Προξενείο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο και έφυγαν με πρόστιμο 50.000€ και χειροπέδες

Αλβανοί πήγαν για διαδήλωση στο Προξενείο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο και έφυγαν με πρόστιμο 50.000€  και χειροπέδες

Άμεση ήταν η αντίδραση του  επικεφαλής επιθεωρητή Υγείας της Περιφέρειας Αργυροκάστρου, κ. Edi Sinojmeri, για την παράνομη συγκέντρωση του εθνικιστικού Συλλόγου «Djemtë e Labërisë» έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο

Άμεση ήταν η αντίδραση του  επικεφαλής επιθεωρητή Υγείας της Περιφέρειας Αργυροκάστρου, κ. Edi Sinojmeri, για την παράνομη συγκέντρωση του εθνικιστικού Συλλόγου «Djemtë e Labërisë» έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο. Στον εν λόγω Σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 Ευρώ για παράνομη συγκέντρωση, ενώ οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από το σημείο με χειροπέδες, όπως δείχνει το βίντεο του himara.gr.

Οι λιγοστοί συμμετέχοντες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ελληνικό Προξενείο στο Αργυρόκαστρο ζητώντας την απομάκρυνση του Έλληνα Πρόξενου κ. Λάμπρου Κακίση στον οποίο καταλογίζουν ότι λειτουργεί εις βάρος της Αλβανίας.

Η αλβανική αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγές των ηγετικών στελεχών της συγκεκριμένης οργάνωσης οι οποίοι προ ημερών είχαν δώσει στην δημοσιότητα βίντεο οπού έβαζαν φωτιά στην σημαία της Βορείου Ηπείρου. 

lawandorder

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.