Τοχαίο στον Πλατανιά -Ζευγάρι Σουηδών στο νοσοκομείο


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στον κόμβο του Πλατανιά στην ΠΕΟ Χανίων – Κισσάμου, εκεί όπου εκτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των έργων στον ΒΟΑΚ για την ηλεκτρική διασύνδεση.

Οι αναβάτες μίας μοτοσικλέτας, ένα ζευγάρι Σουηδών, τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη διασταύρωση και χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Η Τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια πρόκλησης τού ατυχήματος, ενώ πιθανώς να διενεργηθεί και τοξικολογική εξέταση, καθώς το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Σουηδών εργάζεται στην ίδια εταιρία με τον 20χρονο, επίσης Σουηδό, ο οποίος νοσηλεύεται με κοροναϊό στο νοσοκομείο Χανίων.

Υπάρχουν λοιπόν ερωτήματα για το αν και κατά πόσο έχουν δοθεί οδηγίες για να είναι σε καραντίνα ή όχι το προσωπικό της εταιρίας και προφανώς οι πιο άμεσοι συνεργάτες του 20χρονου, παρά το ότι τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Αν έχει δοθεί κάποια τέτοια εντολή, πως το συγκεκριμένο ζευγάρι βγήκε έξω και μάλιστα σε beach bar της περιοχής, όπου ειδικά σήμερα Κυριακή υπήρχε πολύ περισσότερος κόσμος;

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.