Ένα φιλόμουσο ακροατήριο: Κλαρινετίστας από τη Σμύρνη γοητεύει με τη μουσική του… αγελάδες

Ένας κλαρινετίστας από τη Σμύρνη, όταν οι εμφανίσεις του ενώπιον κοινού αναβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε να δώσει μία «συναυλία» σε ένα ακροατήριο… αγελάδων!

Όταν οι ζωντανές του παραστάσεις αναβλήθηκαν λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν στις δημόσιες εκδηλώσεις εν μέσω του lockdown για τον κορονοϊό, ο παίκτης κλαρινέτου, Φατίχ Ντινλετίρ, αποφάσισε να παίξει μουσική για ένα ασυνήθιστο κοινό, που αποτελείται από… αγελάδες.

Ο Ντινλετίρ ερμήνευσε το «Bella Ciao» και άλλα κομμάτια σε μία φάρμα, κοντά στο Νυμφαίο (Κεμάλ Πασά) στην επαρχία της Σμύρνης, καθώς οι αγελάδες τον άκουγαν με πλήρη προσοχή.

«Ένας φίλος μού πρότεινε να έρθω εδώ. Έπαιξα για αγελάδες και άλλα ζώα και απόλαυσα τον χρόνο μου» δήλωσε ο Ντινλετίρ, που συνήθως εμφανίζεται σε συναυλίες με μεγάλο κοινό.

Όπως φάνηκε, οι αγελάδες αποδείχτηκαν… φιλόμουσες και απόλαυσαν, γοητευμένες, τη μουσική!

«Παρατήρησα ότι δείχνουν σεβασμό και είναι καλοί ακροατές. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία και για μένα. Ήταν ωραία» πρόσθεσε.

Τα ζώα κάθονταν μπροστά στον οργανοπαίκτη ήσυχα και τον άκουγαν αποτελώντας ένα αφοσιωμένο ακροατήριο.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Σεντούρκ Απαϊντίν, ανέφερε ότι η μουσική ηρεμεί τις αγελάδες, το οποίο με τη σειρά του βοηθά τα ζώα να παράγουν περισσότερο γάλα.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.