Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες Ινδή που έφτιαξε εικόνα 54ων τ.μ. με μπαχαρικά - Βίντεο

Κόσμος κοιτάζει με δέος την εικόνα που δημιούργησε η νεαρή Ινδή
Ινδή φοιτήτρια δημιούργησε πίνακα 54ων τετραγωνικών μέτρων χρησιμοποιώντας μπαχαρικά και κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να μπει μια φοιτήτρια από την Ινδία, η οποία δημιούργησε έναν πίνακα 54,627 τετραγωνικών μέτρων χρησιμοποιώντας μπαχαρικά.
Οι εκπρόσωποι των ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσαν την Τετάρτη πως ενέκριναν το παγκόσμιο ρεκόρ της Τατινένι Σρέγια, φοιτήτριας ηλεκτρονικών και μηχανικής επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο SRM.
Η Τατινένι χρησιμοποίησε διάφορα μπαχαρικά, συμπεριλαμβανομένου κουρκουμά και κιννάβαρι, για να δημιουργήσει την εικόνα ενός νεαρού κοριτσιού που παρακολουθεί την ανατολή του ήλιου, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο πανεπιστήμιο, τον Σεπτέμβριο του 2019.
Για να ολοκληρώσει την ζωγραφιά της, χρειάστηκαν τέσσερις ώρες και 15 λεπτά.
Οι υπεύθυνοι των ρεκόρ Γκίνες δήλωσαν πως ολοκλήρωσαν τις έρευνές τους για το επίτευγμα της Σρέγια και πως σύντομα θα λάβει το πιστοποιητικό για τη μεγαλύτερη ζωγραφιά από μπαχαρικά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.