Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το χωριό Λάκκοι! Έχουν πέσει σπίτια!!!!


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και σε ενδεχόμενο μερικής ενδεχόμενης εκκένωσης, βρίσκεται το χωριό των Λάκκων του δήμου Πλατανιά.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη μετά την αυτοψία που θα γίνει, εξετάζεται το κατά πόσο είναι αναγκαίο να εκκενωθεί ο οικισμός που κινδυνεύει από τις συνεχείς καθιζήσεις ακόμα και στον κεντρικό δρόμο. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Μανώλης Σολιδάκης, ήδη σπίτια του χωριού έχουν καταρρεύσει, ενώ οι κάτοικοι σπιτιών έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.Πάντως σήμερα μηχανικός του υπουργείου υπεύθυνος της Διεύθυνσης Φυσικών Καταστροφών, θα μεταβεί στο χωριό προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασης.
Ακόμα, υπάρχει θέμα στα χωριά των Μποριανών στα Καράνου και στο δρόμο μεταξύ Φωτακάδο και Παλαιών Ρουμάτων, ο οποίος κατέρρευσε.(φωτογραφίες Σπύρος Μαλινδρέτος)
Zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.