Mεγάλη κατολίσθηση στη Παλιά πόλη Χανίων [ΦΩΤΟ]

Νέα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου στη Παλιά πόλη Χανίων κι ενώ πριν από δυο μέρες είχε καταρρεύσει άλλο τμήμα του.

Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, στάθηκαν η αιτία για να ξεκινήσει και πάλι η κατάρρευση όχι μόνο χωμάτινων όγκων αυτή τη φορά, αλλά και μεγάλων πετρών από τα Τείχη οι οποίες καταπλάκωσαν τρία τουλάχιστον ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα όπως βλέπεται στις φωτογραφίες του eprarxies.gr.Η κατολίσθηση σημειώθηκε στην οδό Μελετίου Πηγά απέναντι από το 2ο δημοτικό σχολείο Χανίων.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:12
 
Στο ίδιο σημείο είχε γίνει κατάρρευση και πριν από 20 περίπου χρόνια καταπλακώνοντας και τότε  οχήματα, όπως εξηγεί κάτοικος της περιοχής
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:57
   
Μάλιστα μόλις χθες ο δήμαρχος Χανίων κ.Βάμβουκας είχε πραγματοποιήσει αυτοψία στον επιπρομαχώνα τονίζοντας ότι, “ο Δήμος Χανίων έχει εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 350 χιλιάδων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση του επιπρομαχώνα και αναζητούμε τα υπόλοιπα χρήματα”. Μάλλον θα χρειαστούν περισσότερα από τα αρχικά προβλεπόμενα
eparxies.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.