Γκόλ και θέαμα η Κ19 του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 7-1την Σπάρτη

Traxilis goal.jpeg1
Γκόλ και θέαμα από την ομάδα κ19 τουΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σήμερα το απόγευμα στο elpisniki με αντίπαλο την ομάδα της Σπάρτης που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε  δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει  στην ανωτερώτητα των φερέλπιδων ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ που με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν ευχαρίστησαν τους ομολογουμένως λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και φιλοδώρησαν με 7 γκόλ την αντίπαλη ομάδα
3′ έπειτα από απόκρουση πέναλτι του Σίνη σε εκτέλεση του Σκουλά ο Γρηγορόπουλος πλάσαρε από κοντά για το1-0. Κεχαγιάς (24′), Λουβιτάκης (30′) και Τζεμολλάρι (44′) ανέβασαν το σκορ στο ημίχρονο στο 4-0.
Στο 60′ ο Κουκούλης έκανε το 5-0, ο Ντόντα στο 65′ το 6-0 και ο Γρηγορόπουλος στο 81′ το 7-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85′ με τον Χρυσούλη.
Διαιτητής: Γεωργόπουλος
Βοηθοί: Λογαρίδης-Βερυκάκης
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός: Αθανασίου, Ματζοράκης, Νικολακάκης (57′ Ντόντα), Κεχαγιάς, Καμμένης, Σκουλάς, Κουκούλης (74′ Χαϊκάλης), Μπερντίος, Γρηγορόπουλος, Λουβιτάκης (64′ Λενταράκης), Τζεμολλάρι (69′ Πατσουμαδάκης).
Σπάρτη: Σίνης (73′ Αγγελόπουλος), Χότζα, Δέρμος, Κουτσογιαννόπουλος (46′ Χατζάκος), Λυκούδης, Κοβάτσι, Τζαφαλιάς (46′ Αθ. Μηνακάκης), Κριάς (69′ Ζουμπούλης), Χρυσούλης, Π. Μηνακάκης, Σάνδρος.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.