ΝΙΚΗΣΕ1-0 ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που εγινε σε    βαρύ αγωνιστικό χώρο με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντερου η ομάδα  του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ήταν αυτή πού ευτύχισε να σκοράρει  στο 56΄με ατομική ενέρργεια του προερχόμενου απο τον πάγκο Αρναρέλλη και να ανασάνει βαθμολογικά μιας και ξεκίλλησε μετά από καιρό απο τον πάτο της βαθμολογίας και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.
Οι φάσεις του αγώνα
4' Φάουλ του Αποστολόπουλου η μπάλα λίγο έξω από την εστία.
10' Σουτ του Κατσέρη άουτ.
16' Μεγάλη ευκαιρία, σέντρα του Μουμίν κεφαλιά του Σπυρόπουλου η μπάλα πάει προς τα πίσω, ο Ρίσκι με τον ίδιο τρόπο πάει να σκοράρει αλλά ο Κοκκαλάς διώχνει δύσκολα.
29' Γύρισμα Ρίσκι σουτ του Σιμόν ο Σπυρόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
38' Σουτ του Σταματάκη ψηλά άουτ.
46' Πάσα του Ρίσκι σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
56' ΓΚΟΛ: Ατομική ενέργεια του Αρναρέλλη και πλασέ από πλάγια θέση για το 0-1.
65' Μεγάλη διπλή ευκαιρία. Γύρισμα του Τόλι πλασέ του Αρναρέλλη απέκρουσε ο Κοκκαλάς, νέο πλασέ του Αρναρέλλη ξανά αρνήθηκε το γκολ ο Κοκκαλάς και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή ο Βρεττός.
81' Σέντρα του Κολλαρά κεφαλιά του Σιάννη η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας)
Βοηθοί: Στεφανής - Βογιατζής (ΕΠΣ Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Σισέ (26'), Μάγκας (45+1'), Τσαλάκου (67' και 68'), Φαζός (70'), Βρεττός (72'), Αμπάρα (74'), Λάμπρου (85'), Αρναρέλλης (86')
Κόκκινη κάρτα: Τσαλάκου (68')
Αήττητος Σπάτων (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αμπάρα, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Κολλαράς, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Χατζηϊωαννίδης, Κοκκόρης (34' Τσαλάκου), Κατσέρης (80' Σιάννης).
ΑΟΧ-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Μουμίν, Γκίνη, Σιμόν (46' Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος (70' Κουσκουνάς), Βρεττός, Ρίσκι (90+3' Ζιούλης).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.