Εκτός τόπου και χρόνου πάλι ο προπονητής του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ


Εκτός τόπου και χρόνου πάλι ο προπονητής του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα της ομάδας με τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ,
Είπε[Είναι μία πολύ στενάχωρη μέρα για εμάς. Ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε για κανένα λόγο, μετά από τα δύο παιχνίδια όπου είχαμε καλή εμφάνιση, άσχετα αν στο τελευταίο δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στην Κέρκυρα. Ευελπιστούσαμε σήμερα στο γήπεδό μας ότι θα καταφέρναμε να νικήσουμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν μπορώ να μιλήσω για φάσεις και για το παιχνίδι γενικότερα. Όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου δεν μπορείς να διεκδικήσεις και πολλά πράγματα, ό,τι και αν κάνεις από εκεί και πέρα. Δε θα σταθώ ούτε στις ευκαιρίες που κάναμε, ούτε ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είναι πολύ στενάχωρο για εμάς όλο αυτό και σίγουρα και για τους παίκτες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όλα αυτά που συμβαίνουν φέτος και με βάση αυτό που έχουμε εισπράξει σαν ομάδα μας έχει πάει πάρα πολύ πίσω. Όμως το ποδόσφαιρο κρύβει τέτοιες συγκινήσεις και εμείς από τη δική μας πλευρά πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες που έχουμε, για να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ομάδα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα και σίγουρα θα βρούμε τον τρόπο ώστε να το πετύχουμε αυτό. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια].
Υποτιμάει με λίγα λόγια την νοημοσύνη μας.
Ιχνος ευθυξίας
Κε Πετράκη αν είχατε λίγο φιλότομο και αν σεβόσαστε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και τούς ανθρώπους που σας πληρώνουν θα είχατε θέσει την παραίτησή σας στην διάθεση της διοίκησης.
Πόσο πιό κάτω  θα φτάσετε την ομάδα για να καταλάβετε ότι αποτύχατε παταγωδώς;
Και επειδή κάποτε είπατε την φράση [στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό] εσείς δεν έχετε ούτε την σαπουνάδα

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.