ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Πάλι στην φιλοσοφία το έριξε  σήμερα μετά την σημερινή ήττα ο [μαέστρος] Γιώργος Πετράκης αρνούμενος να παραδεχτεί τα όποια λάθη που έχει κάνει στο κομμάτι που του ανήκει.
Και άν πέρυσι αν έλεγε τα ίδια σε τυχόν άσχημα αποτελέσματα θα του έδινα δίκιο γιατί οι  περισσότεροι ποδοσφαιριστές λόγω του περιορισμού που υπήρχε δεν ήταν δικές του επιλογές, φέτος θα κάνω ακριβώς το αντίθετο.
Η διοίκηση του είχε δώσει το ελεύθερο να επιλέξει ποδοσφαιριστές της αρεσκείας του. Τώρα αν οι μάνατζερ που συνεργάζεται ο εν λόγω προπονητής  τον φόρτωσαν με παλτά ή ευθύνη είναι όλη δική του.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα ονομαστικά αλλά φέτος από τους φερέλπιδες δανεικούς λόγω ανάγκης ποδοσφαιριστές  που ήρθαν πέρυσι στην ομάδα και βοήθησαν και την ομάδα αλλά και αυτόν να κάνει όνομα στην footballigue  περάσαμε σε γυρολόγους της κατηγορίας.
Αν η ομάδα εχει φάει 7 γκόλ στις 15 επιθέσεις ή έχει βάλει 3 στις 30  φυσικά και είναι θέμα ανικανότητας κατά μεγάλο ποσοστό και λιγότερο ψυχολογίας .Η ψυχολογία είναι ένα κομμάτι που αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής όταν δεν υπάρχουν διοικητικά προβλήματα. Όσο για το αν οι παίκτες είναι ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πάλι υπεύθυνος ο προπονητής είναι που τους επιλέγει.
Η υπομονή έχει και όρια το παίξαμε καλά αλά είμαστε άτυχοι μου θυμίζει το [ η εγχείρηση επέτυχε αλλά δυστυχώς ο ασθενής απεβίωσε] 
Οι 2 επόμενες αγωνιστικές είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη   θα φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.