Απάντησε ο Ντουρμάζ: «F@@@ racism»


Τη δική του απάντηση στα απειλητικά και ρατσιστικά που έλαβε, έδωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ πριν από την προπόνηση της εθνικής Σουηδίας. 
Καμία διάθεση να αφήσει αναπάντητες τις επιθέσεις που δέχθηκε μέσω των social media δεν έδειξε ο Τζίμι Ντουρμάζ. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, πριν από τη σημερινή προπόνηση, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στο τέλος της τοποθέτησής του, μαζί με τους συμπαίκτες του, έδωσε το μήνυμα που έπρεπε στον ρατσισμό. 

«Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα με τη σημαία μας. 

Είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω μάθει να ζω με την κριτική που μου ασκείται. Είναι μέρος της δουλειάς μας και το εισπράττω κάθε μέρα. Το να απειλούν πως θα με σκοτώσουν στέλνοντας απειλητικά μηνύματα για το παιδί μου είναι απαράδεκτο. Θα ήθελα την ίδια στιγμή να ευχαριστήσω τους θαυμάσιους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν. Μας δίνουν δύναμη. Θα παραμείνουμε ενωμένοι. Γ@@@ τον ρατσισμό»

σπορτφμ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.