Πως να αποτοξινωθείτε από την ζάχαρη σε 3 μέρες,να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας

To λίπος δεν είναι το μόνο πράγμα που ευθύνεται για το υπερβολικό βάρος. Οι υδατάνθρακες είναι εξίσου ένοχοι. Η ζάχαρη είναι συχνά κρυμμένη σε δημοφιλή καταναλωτικά προϊόντα, όπως χυμοί, αναψυκτικά, δημητριακά, σάλτσες για σαλάτες, γιαούρτια, γλυκά και πολλά άλλα και την καταναλώνετε χωρίς καν να το γνωρίζετε.
Αν το σώμα σας είναι υπερφορτωμένο με ζάχαρη, θα έχετε συμπτώματα όπως υπερκινητικότητα, χρόνια κόπωση, πονοκεφάλους, κατάθλιψη, κρυολογήματα, προβλήματα κόλπων, υπνηλία, διανοητικό αποπροσανατολισμός, κ.λπ. Οι χειρότερες παρενέργειες από την υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και καρκίνο, ιδιαίτερα καρκίνο του μαστού.
Τι συμβαίνει με τη ζάχαρη στο σώμα, είναι ότι ορισμένες ποσότητες της χρησιμοποιούνται ως ενέργεια, ενώ η υπόλοιπη αποθηκεύεται ως λίπος. Αλλά, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ εκλεπτυσμένων και φυσικών σακχάρων. Το σώμα αντιδρά στην επεξεργασμένη ζάχαρη, που πηγαίνει στα έντερα, ως εντερικό βακτήριο. Αυτή η ζάχαρη αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η οποία οδηγεί σε αποθέματα λίπους στη μέση, το ισχίο και την περιοχή των μηρών με την πάροδο του χρόνου.
Πώς να αποφύγετε τη ζάχαρη
Μπορεί να το θεωρείτε αδύνατο να επιτευχθεί, αλλά η μη κατανάλωση ζάχαρης είναι πραγματικά κάτι που ο καθένας μπορεί να κάνει. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να κόψετε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας, να είστε προετοιμασμένοι για μερικά συμπτώματα στέρησης, συμπεριλαμβανομένων της θλίψης, πονοκεφάλων, αδυναμίας κλπ. Θα την ζητάτε μετά από ένα γεύμα, επειδή τότε το σώμα σας σηματοδοτεί ψευδώς το μυαλό σας ότι είναι πεινάτε και πάλι. Αυτή είναι η στιγμή που τις περισσότερες φορές καταναλώνουμε ζάχαρη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καταργήσετε σταδιακά τα ζαχαρούχα τρόφιμα από τη διατροφή σας, ένα προϊόν κάθε φορά. Θα έχετε πιθανόν έντονη διάθεση για γλυκά κατά τις πρώτες ημέρες, αλλά αυτά θα ξεπεραστεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.