Διέπρεψαν οι Χανιώτες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας


Με πρωταγωνιστές τους αθλητές από τα Χανιά ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Λέσβο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου.
Έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης του Τάλω ΑΝΕΚ LINES αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Αντοχή, με 2ο τον επίσης Χανιώτη ποδηλάτη της Sojasun Espoir, Στέλιο Φαραντάκη.
Την Παρασκευή (22/06) στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης πρωταθλητής είχε αναδειχθεί ο Φαραντάκης, με 2ο τον  Τζωρτζάκη (και 6ο τον Μιχάλη Κορτσιδάκη του Τάλω ΑΝΕΚ LINES). Τρίτος, τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στην αντοχή ήταν ο αθλητής του ΠΟΗ Κάστρο Χαράλαμπος Καστραντάς.
Όσον αφορά τις γυναίκες η Νάντια Συντζανάκη του Τάλω ANEK LINES κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην αντοχή και ήταν 6η στην ατομική χρονομέτρηση.
Φωτ. από the cycling journal
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.