Ένα 8χρονο παιδάκι απο Χανιά κινδυνεύει να μείνει παράλυτο… Μπορείτε να βοηθήσετε;


Την ευαισθησία τους καλούνται να δείξουν για μια ακόμη φορά οι Κρητικοί και ιδιαίτερα οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες, αυτή τη φορά για ένα 8χρονο παιδάκι, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και η οικογένεια του, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να ανταποκριθεί στο κόστος της επέμβασης.
Το ποσό που απαιτείται αγγίζει τις 13.000 ευρώ, και σε μια προσπάθεια για να συγκεντρωθεί άμεσα και να παραδοθεί στην οικογένεια, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου δίνει στη δημοσιότητα τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμού για να βοηθήσει όπως μπορεί ο καθένας.
Το 8χρονο χανιωτόπουλο πρέπει να χειρουργηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Μητέρα.Το παιδί πάσχει από Δισχιδή Ράχη και θα μείνει παράλυτο αν δεν χειρουργηθεί άμεσα, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο νευρικό σύστημα από την πάθηση.
Μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε, προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό καταθέτοντας χρήματα στους κάτωθι αριθμούς Λογαριασμών:


zarpanews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.