ο Μανώλης Μπασιάς προπονητής στον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας


Ο Μανώλης Μπασιάς θα είναι ο προπονητής για την επομένη σεζόν στον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας
Ο κος Μπασιάς ειναι ο άνθρωπος που διακρίνεται όσο κανείς άλλος για την εργατικότητά του και την οργάνωση στην δουλειά του το https://xanianews.gr του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του

 Η ανακοίνωση του ΔΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Γρανίτη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μανώλη Μπασιά για τον πάγκο της ομάδας μας.
Ο Μανώλης Μπασιάς είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A΄.και ιδρυτικό μέλος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ από το 2002 έως και σήμερα.
Έχει ιδιαίτερη έφεση στο να δουλεύει με μικρούς ποδοσφαιριστές
να τους εξελίσσει και να τους βελτιώνει ως αθλητές και ως ανθρώπους πράγμα απόλυτος συμβατό με την νέα φιλοσοφία του συλλόγου μας. Υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες των Παγχανιακου, ΑΟΔΑ, ΣΥΝΚΑ και στις πρώτες ομάδες των ΑΟΔΑ 2008-2009, ΙΝΚΑ Β΄ κατηγορία 2012-2013,ΙΝΚΑ 2013-2014 (άνοδος στο Α τοπικό),και ΙΝΚΑ Α΄ κατηγορία 2014-2015(2η θέση).
Ευχόμαστε στον Μανώλη καλή αρχη στην νέα του ομάδα, κάθε επιτυχία στο νέο πλάνο που έχουμε θέση από κοινού διοίκηση -προπονητής, υγεία και καλή δύναμη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.