Έδειραν στους παίκτες της Σπάρτης στο Αιγίνιο - Ντροπή!!!

Ξύλο στους παίκτες της Σπάρτης στο Αιγίνιο - Ντροπή!!! (photos)
Δεν βάζει τελικά κανείς μυαλό στο έρημο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο οδεύει από το κακό στο (πολύ) χειρότερο, σε όλες τις κατηγορίες, σε όλα τα επίπεδα...
Συμπλοκή (!)  στο Αιγίνιο με ποδοσφαιριστές της Σπάρτης να μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας της περιοχής., είχαμε σήμερα το απόγευμα στην Β' Εθνική κατηγορία της χώρας μας!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δεινόπαπας και Ράνος δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους, καθώς πήγαιναν στο αποδυτήρια, μετά την ήττα με 2-0 από τον Αιγινιακό. Μάλιστα, παρουσιάστηκαν και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στους Μπουζούκη Ζουλιώτη, Γραικό, Δεινόπαπα, αλλά και στον πρόεδρο, Δημήτρη Νικολαρο.
Μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο ακολούθησαν έντονες αποδοκιμασίες προς την ομάδα της Σπάρτης και στη συνέχεια έγινε σύρραξη έξω από τα αποδυτήρια της Σπάρτης. Χτυπήθηκαν οι Ράνος, Δεινόπαπας (φωτογραφία), Δοδοντσάκης με τον τελευταίο να κάνει ράμματα στο κέντρο υγείας.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.