Εξάρχεια: Ένοπλοι άνδρες λήστεψαν και ασέλγησαν σε 23χρονες φοιτήτριες

Σε εφιάλτη μετατράπηκε ένας συνηθισμένος περίπατος στην «καρδιά» του κέντρου της Αθήνας, όταν δύο γυναίκες δέχτηκαν ένοπλη eπiθεση από αγνώστους.
Οι τρεις άντρες με την απειλή όπλου απαίτησαν να τους δώσουν χρήματα και άλλα αντικείμενα που έφεραν πάνω τους, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, στο λόφο του Στρέφη.
Οι δύο νεαρές κοπέλες έπραξαν ό,τι τους ειπαν. Οι τρεις δράστες φαίνεται όμως ότι είχαν σκοπό να ασκήσουν και άλλη ψuχoλογική και σωματική βία εναντίον των δύο γυναικών, όταν ένας από αυτούς έβαλε το πιστόλι που κρατούσε στο κεφάλι της μίας κοπέλας και άρχισε να ασελγεί πάνω της.
Η Αστυνομία έχει στα χέρια την περιγραφή των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τους τρεις δράστες την ώρα που επιχειρούσαν να διαπράξουν και νέα ληστεία, αυτή τη φορά σε βάρος ηλικωμένων.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για σπίερα αραβοφώνων που δρα στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας ένοπλες ληστείες.
http://ellada.press

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.