Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ στις συκοφαντίες του ΟΦΗ

Από κύκλους της ομάδας εκφράζεται η δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΟΦΗ και τονίζεται ότι δεν υπήρξε σεβασμός στη φιλοξενία της διοίκησης του ΑΟΧ/Κισσαμικού, που με πρωτοβουλία του "ισχυρού άνδρα" της, Αντώνη Ροκάκη,"έκαμψε" τις αντιρρήσεις της αστυνομίας για μετακίνηση οπαδών της ηρακλειώτικης ομάδας: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και τη σεβόμαστε, αλλά πρώτα απ' όλα θα πρέπει να τη σέβονται οι ίδιοι οι άνθρωποί της που την εκπροσωπούν. Η ομάδα μας από την αρχή έδειξε τον σεβασμό της προς τον ΟΦΗ με τη θέλησή της να παραχωρηθούν εισιτήρια στους οπαδούς του, όταν ζητήθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, παρά την αρνητική διάθεση από πλευράς της αστυνομίας. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σαν γιορτή για την Κρήτη και γι' αυτό τον λόγο με προσωπική παρέμβαση του προέδρου Αντώνη Ροκάκη κάμφθηκαν οι όποιες αντιρρήσεις της αστυνομίας για μετακίνηση οπαδών του ΟΦΗ. Να θυμίσουμε όμως ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου ζήτησε η ομάδα μας κερκίδα για τους φιλάθλους της και υπήρξε απαγόρευση μετακίνησής τους, από τον ΟΦΗ δεν υπήρξε η ίδια… ευαισθησία για λύση του προβλήματος».
Μάλιστα γίνεται αναφορά στην είσοδο οπαδών του ΟΦΗ στο γήπεδο, στην αρπαγή πανό από τους "Blue Boys" και στην πρόθεση των οπαδών αυτών - παρά την είσοδο της αστυνομίας - να χτυπήσουν ανθρώπους της ομάδας: «Το "ευχαριστώ" για τη στάση της διοίκησης της ομάδας μας και τη συναίνεσή της στην παρουσία οπαδών του ΟΦΗ ήταν η πολεμική συμπεριφορά που εισπράξαμε, η είσοδος οπαδών στο γήπεδο, η αρπαγή πανό και η πρόθεση παρά την είσοδο της αστυνομίας να μας χτυπήσουν. Ξαφνικά επειδή ζητήσαμε το αυτονόητο, να επιστραφεί το πανό στους φιλάθλους μας, βρισκόμαστε να είμαστε και υπόλογοι. Ρωτάμε αν κάτι τέτοιο (αρπαγή πανό) γινόταν στο "Γεντί Κουλέ" τι θα γινόταν; Καλό θα είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ  να μην περνάνε λάθος μηνύματα στο Ηράκλειο, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και "σπέρνοντας" τη διχόνοια ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού».
Ασχολίαστη δεν έμεινε ούτε η συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, μετά τη λήξη του ματς και τα όσα είπε για τη χανιώτικη ομάδα έξω από τα αποδυτήρια: «καλό είναι να ασχολείται μόνο με το προπονητικό κομμάτι και όχι με άλλα ζητήματα, αλλά αν γνωρίζει κάτι τότε ας προσφύγει στη δικαιοσύνη να καταθέσει όσα φώναζε έξω από τα αποδυτήρια ότι ξέρει. Να μη σπιλώνει το όνομα της ομάδας μας και να μην αφήνει ανυπόστατες φήμες, θίγοντας το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Επειδή έθιξε και το ματς με τον Άρη αν το παρακολούθησε τότε θα διέκρινε ότι η ομάδα μας είχε ακόμα καλύτερη απόδοση σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα».
Τέλος υπάρχει αναφορά και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χτυπήθηκε ο Χ. Κοντοπυράκης από οπαδό της χανιώτικης ομάδας: «για τα δημοσιεύματα περί χτυπήματος κάποιου πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, προσωπικές διαφορές μεταξύ συντοπιτών δεν μπορούν να παρουσιάζονται ως επίθεση οπαδού της ομάδας μας στον εν λόγω κύριο, που όλη την εβδομάδα μέσω των social media αλλά και σε ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων προκαλούσε, κάτι που συνέχισε και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.