Ο αστυνομικός του Σαββίδη που λειτούργησε με απόλυτο επαγγελματισμό

www.nomosnews.gr,Νόμος και Τάξη

ΝΟΜΟΣ & ΤΑΞΗ :Ένας από τους ανθρώπους που λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό κατά τη χθεσινή ένταση που επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας είναι ο αστυνομικός που έχει αποσπαστεί από την υπηρεσία του στην φρουρά του Ιβάν Σαββίδη.

Πρόκειται για τον αστυνομικό που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του στάθηκε στο ύψος τών περιστάσεων και κατάφερε να συνδυάσει τα καθήκοντα του σωματοφύλακα με εκείνα του αστυνομικού.

Όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό της μετάδοσης του αγώνα, ο αστυνομικός φρουρός έδρασε με αποφασιστικότητα και δεν δίστασε να κρατήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και από τη μέση, επιχειρώντας να τον επαναφέρει στην τάξη.

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στο thestival.gr για τον δύσκολο ρόλο που είχε ο συγκεκριμένος αστυνομικός στη χθεσινή στιγμή έντασης.

"Είναι δύσκολο να εργάζεσαι για έναν επώνυμο ως φρουρός και ταυτόχρονα να πρέπει να τον περιορίσεις όταν παραβαίνει το νόμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο συνάδελφος έκανε τη δουλειά του ορθά και δεν θα έπρεπε να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη" σημείωσε ο συνδικαλιστής.
nomosnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.