Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-1 ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΔΩΡΟ


Η  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κέρδισε τον  ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ με 2 γκόλ που θα μπορούσαμε να τα χαραχτηρίσουμε και δώρο μέ 2-1 μέσα στα Χανιά
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την παναχαική να προηγείται  στο 23ο λεπτό με κεφαλιά του Στεργίδη ύστερα από κόρνερ του Αργυρόπουλου.
Η Χανιώτικη ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Ξύδας απο τον τερματοφύλακα Βρονταρά και το εκτέλεσε ο ίδιος γιανα γίνει το 2-1 από κεφαλιά του Φωτάκη στο 57 πάλι μετα από κόρνερ.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι και στα 2 γκόλ που δεέχθηκε ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευθύνη φερει ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης και απορίας άξιον είναι πώς ο προπονητής της ομάδας των Χανίων επιμένει να μην κάνει ροντέσιον στηνθέση του τερματοφύλακα ενώ σε όλες τις αλες θεσεις το επιχειρεί με μεγάλη ευκολία και επιτυχία ομολογουμένως μιας και ο πορτιέρο της ομάδας διανύει πατατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος

Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (84' Βρεττός), Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης (68' Αποστολίδης), Λεμονής, Τασιούλης (68' Χαλκιαδάκης), Ξύδας, Λέο.
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αργυρόπουλος (89' Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (68' λ.τρ. Πολίμος), Ντάσιος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης (76' Πολυχρόνης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.