ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ!! Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 2-1 ΤΟ ΣΥΝΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Το πρώτο Κύπελλο Χανίων στην ιστορία της πρόσθεσε η Παλαιόχωρα, επικρατώντας σε έναν συναρπαστικό τελικό του ΣΥΝΚΑ με 2-1, με ανατροπή στο σκορ
Οι πρωτοπόροι της Α' ΕΠΣΧ που ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη Γ' Εθνική αποτέλεσαν "σκληρό καρύδι" και προηγήθηκαν στο 47' με τον Βεστάκη, αλλά η γρήγορη ισοφάριση από τον Σαμαρά (50') άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Στο 74' ο Δ. Μανουσάκης πέτυχε το γκολ που χάρισε το τρόπαιο στην Παλαιόχωρα, που δεν απειλήθηκε στη συνέχεια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από την αποβολή του Μαζιώτη (75').
Οι φάσεις του αγώνα
13' Τάκλιν Μποτωνάκη ο Βεστάκης μόνος με τον Πονηρό πλάσαρε απέκρουσε με τα πόδια.
17' Ωραία προσπάθεια του Δ. Μανουσάκη και μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Σαμαρά που από πλάγια κάνει τη σέντρα-σουτ χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιος συμπαίκτης του τη φάση.
25' Από προσπάθεια του Καζαντζίδη να κόψει τον Μποτωνάκη η μπάλα κοντράρει στον μέσο του ΣΥΝΚΑ και καταλήγει στην "αγκαλιά" του Πονηρού.
37' Φάουλ του Παληγεώργου κεφαλιά του Δημήτρη άουτ.
47' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Μποτωνάκη στον Βεστάκη που περνάει την μπάλα κάτω από το σώμα του Πονηρού για το 0-1.
50' ΓΚΟΛ: Σχεδόν άμεση η… απάντηση της Παλαιόχωρας με σουτ του Σαμαρά από πλάγια θέση για το 1-1.
52' Σουτ του Δ. Μανουσάκη η μπάλα κοντράρει στον Παληγεώργο και ο Βλαχάκης μπλοκάρει.
63' Σουτ του Προβατίδη μπλόκαρε ο Βλαχάκης.
64' Ο Δημήτρης πήγε να… ξεγελάσει με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση τον Πονηρό, που έδιωξε σε κόρνερ.
65' Ο Μποτωνάκης πήγε να σκοράρει με κόρνερ, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.
74' ΓΚΟΛ: Ο Δ. Μανουσάκης με σουτ από πλάγια θέση κάνει το 2-1.
78' Σέντρα Ταταράκη κεφαλιά Βεστάκη άουτ.
85' Φάουλ του Σαμαρά, κεφαλιά του Δρακάκη απέκρουσε ο Βλαχάκης.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Σινιοράκης-Κομισοπούλου
4ος διαιτητής: Ούτας
Κίτρινες κάρτες: Τσικουδάκης (30'), Δημήτρης (36'), Μαζιώτης (37'), Κυτράκης (66'), Δ. Μανουσάκης (77'), Παληγεώργος (85'),
Κόκκινες κάρτες: Μαζιώτης (75')
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης (90+4' Κοντογιάννης), Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης (90' Παπαδόπουλος), Μαζιώτης, Δ. Μανουσάκης (79' Λάσπατζης), Κερμενίδης, Προβατίδη (72' Βργκοτς), Δρακάκης.
ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Ταταράκης (83' Βουρβαχάκης), Παληγεώργος (87' Σοφούλης), Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Κυτράκης, Γανωτής, Μποτωνάκης, Μάνικος (73' Βαρδάκης), Τσικουδάκης (57' Περδικάκης), Βεστάκης.
flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.