Ελληνίδες πουλάνε τα ωάριά τους - Πόσα χρήματα παίρνουνΣε κέντρο παραγωγής ωαρίων εξελίσσεται η Ελλάδα καθώς η οικονομική κρίση αύξησε σημαντικά τον αριθμό των γυναικών που δωρίζουν τα ωάριά τους με το αζημίωτο, όπως και εκείνων που λαμβάνουν για να τεκνοποιήσουν.

Μάλιστα η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που οι μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κάνουν και εξαγωγές στην Ευρώπη σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Η νομοθεσία καθιστά την Ελλάδα ελκυστική για ζευγάρια αλλοδαπών με προβλήματα στη σύλληψη. Οι δότριες παίρνουν 1.200 ευρώ ενώ τα κέντρα εξωσωματικής ζητούν από 5.000-7.000 ευρώ για όλη τη διαδικασία.

Πριν την οικονομική κρίση γίνονταν στην Ελλάδα 15.000 κύκλοι εξωσωματικής, αλλά τώρα έχουν μειωθεί κατά 40-50% σε σχέση με πριν από μία 8ετία.

Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος, Πολωνία είναι οι ανταγωνίστριες της Ελάδας με τις τιμές να κυμαίνονται από 4.500-7.600 ευρώ για όλη τη διαδικασία.

Για να γίνει μια γυναίκα δεκτή σε 2ετές πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων πρέπει να έχει ηλικία από 19-35 ετών, να είναι υγιής, να μην καπνίζει και να μην έχει προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό γενετικών ασθενειών.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.