ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ..


Τι προβλέπει το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών το οποίο είναι ήδη στη Βουλή; Το Militaire.gr έχει πληροφορηθεί ότι το μισθολόγιο θα ΄χει “τέσσερις ταχύτητες”.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαρροές για το μισθολόγιο που αφορά στους αξιωματικούς απόφοιτους των ΑΣΕΙ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν λοιπόν καταργούνται οι μσιθολογικές προαγωγές και πάμε σε μισθολογικά κλιμάκια.

http://www.militairΔιαβάζοντας τους πίνακες με τους βασικούς μισθούς προκύπτει ότι :
•Ο βασικός μισθός του Ανθυπολοχαγού άγαμου διαμορφώνεται στα 1.155 ευρώ χωρίς το επίδομα “ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας” που είναι 180 ευρώ και προσαυξάνεται κατά 55 ευρώ για τους έγγαμους και κατά 115 ευρώ για όσους έχουν παιδιά.
•Στο άλλο άκρο,στην κορυφή της ιεραρχίας ο βασικός μισθός του Α/ΓΕΕΘΑ διαμορφώνεται στις 4.200 ευρώ και των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στις 3.800/
•Για τα προερχόμενα από ΑΣΣΥ στελέχη οι μισθοί ξεκινούν από 985 ευρώ και φθάνουν τα 2.445.
•ΕΠΟΠ,ΟΠΥ,ΕΜΘ,ΕΠΥ, στα χαμηλά ξεκινούν από 939 ευρώ .
•Θεσμοθετείται το επίδομα παραμεθορίου. Καθορίζεται στα 100 ευρώ για όσους υπηρετούν στους νομούς Έβρου,Λέσβου,Χίου,Σάμου,Δωδεκανήσων,στη Σαμοθράκη και στην Σκύρο. Αυτό αφορά κυρίως 12.5000 ΕΠΟΠ που υπηρετουν σ΄αυτές τις περιοχές.
•Για τα επιδόματα επικινδυνότητας προκύπτει ότι θα γίνει επανακαθορισμός των δικαιούχων. Δεν αγγίζεται το πτητικό εκτός ίσως απ΄ όσους υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού, για τους οποίους συζητιέται το ενδεχόμενο μείωσης κατά 30%.e.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.