Παρίσι: H κόρη του βασιλιά της Σ.Αραβίας έβαλε να σκοτώσουν τον διακοσμητή επειδή φωτογράφισε το σπίτι της!

Η 42χρονη πριγκίπισσα Hassa κόρη του Σαουδάραβα βασιλιά Salmam φέρεται ότι διέταξε τον σωματοφύλακά της να σκοτώσει τον διακοσμητή της λέγοντάς του: «Σκότωσε αυτό το σκυλί, δεν του αξίζει να ζει» και αμέσως μετά χρησιμοποιώντας την διπλωματική της ασυλία εγκατέλειψε την Γαλλία ενώ το Ριάντ τηρεί «σιγή ιχθύος» για το ποινικό αυτό αδίκημα.
 
Ο διακοσμητής είχε διαπράξει το «λάθος» να τολμήσει να βγάλει φωτογραφίες από το διαμέρισμα της πριγκίπισσας καθώς του είχε αναθέσει την διακόσμησή του.
 
Ο σωματοφύλακας φέρεται να χτύπησε το 53χρονο ζωγράφο στο κεφάλι και στην συνέχεια τον είχε δεμένο χειροπόδαρα για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια τον πήγε στην πριγκίπισσα για να της φιλήσει τα πόδια και μετά αφέθηκε ελεύθερος.
 
Ο σωματοφύλακας συνελήφθη στο Παρίσι και εμφανίστηκε στο δικαστήριο το Σάββατο, σύμφωνα με το Online Mail. Ο ίδιος αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της βίας με πυροβόλο όπλο, απαγωγή και υποβοηθούμενη απαγωγή.
 
Ο σωματοφύλακας, ο οποίος δεν έχει ονομαστεί, φέρεται να δήλωσε στον δικαστή ότι του δόθηκε από την πριγκίπισσα επειδή είχε τραβήξει φωτογραφίες από την πολυτελή της κατοικία με σκοπό να της πουλήσει τα ΜΜΕ.
 
Μάλιστα είπε ότι η πριγκίπισσα ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ότι κρατούσε μαζί της νόμιμα αυτόματο πιστόλι. Η πριγκίπισσα Hassa αρνείται τις κατηγορίες και επικαλούμενη διπλωματική ασυλία έφυγε από το Παρίσι. 
 
Ο δικαστής είπε στον κατηγορούμενο ότι ο ζωγράφος είχε κάθε δικαίωμα να τραβήξει φωτογραφίες του έργου του. Ο ζωγράφος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μώλωπες και ζήτησε πίσω τα εργαλεία του 20.000 ευρώ ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε. 
 
Ο Independent επιχείρησε να επικοινωνήσει με την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για κάποιο σχόλιο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.