Αποκάλυψη Για Την Πορνεία Στην Παραλιακή: Πολιτικοί Και Τραγουδιστές Με «Βρώμικες» Προτιμήσεις

porneia paraliaki
O αγοραίος έρωτας… κατέβηκε παραλία! Η Λεωφόρος Ποσειδώνος και τα γύρω στενά έχουν γεμίσει από «πεταλούδες της νύχτας», έτοιμες να προσφέρουν ηδονικές υπηρεσίες σε όποιον προτίθεται να πληρώσει. Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» περπάτησαν στις ροζ πιάτσες της Γλυφάδας, του Καλαμακίου και του Αλίμου απαθανατίζοντας καρέ-καρέ το τι συμβαίνει μόλις πέσει το σκοτάδι.
Ξεκινήσαμε την έρευνα σχετικά νωρίς το βράδυ. Γύρω στις 9 τα κορίτσια είχαν στηθεί στα πόστα τους. Μολδαβές, Βουλγάρες, Αλβανίδες, Ουγγαρέζες, αλλά και ελάχιστες Ελληνίδες περίμεναν υπομονετικά να σταματήσει κάποιο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει η δουλειά. Το dress code πανομοιότυπο: supermini φούστα ή καυτό σορτς, βαθύ ντεκολτέ και γόβα ή μπότα με τακούνι-στιλέτο. Στυλιστικές επιλογές που, όπως μας αποκάλυψαν τα κορίτσια λίγο αργότερα, χρησιμεύουν στην ερωτική συνεύρεση…
Η προσέγγιση δεν ήταν εύκολη όταν ανέφερα την επαγγελματική μου ιδιότητα. Ετσι, προσποιήθηκα πως έψαχνα για δουλειά. Ως διά μαγείας, οι γλώσσες λύθηκαν και κατάφερα να μάθω, εκτός από τον τιμοκατάλογο, τα βίτσια των πελατών και τους άγραφους κανόνες που ακολουθούν όλες οι ιερόδουλες της παραλιακής.
http://scoops.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.