"Βροχή" τα συγκινητικά μηνύματα υποστήριξης του παιδονευροχειρουργού Μιχάλη Κουτζόγλου!


"Βροχή" στο facebook τα συγκινητικά μηνύματα υποστήριξης του λαμπρού παιδονευροχειρουργού Μιχάλη Κουτζόγλου!
"Βροχή" πέφτουν στο facebook τα συγκινητικά και ειλικρινή μηνύματα συμπαράστασης προς τον τελευταίο, ηρωικό και λαμπρό παιδονευροχειρουργό του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού" Μιχάλη Κουτζόγλου!

Το ygeia360.gr σταχυολόγησε ενδεικτικά τα εξής:

"Μαρία Θεοχάρη 

18/7/2007 αυτοκίνητο χτύπησε τον γιο μου ,φτάνοντας στο νοσοκομείο της Λευκάδας μου είπαν ότι ειναι κλινικά νεκρός ,διασωληνωμενος φτάνουμε στα Γιάννενα όπου μένει εκεί περιμένοντας το μοιραίο 5μερες ,γίνετε αερομεταφορά για το Αγλαΐα Κυριάκου αφού στα Γιάννενα δεν υπαρχει εντατική για παιδιά.20 μέρες πέρασαν και κανείς δεν είχε τα κότσια να τον βάλει στο χειρουργείο ,μόνο ψεύτικες ελπίδες μέχρι να πεσει το φακελάκι......Ενα πρωί έρχεται ΕΚΕΙΝΟΣ σκυφτός,σκεπτικός μπαίνει στη εντατικη.Υστερα από λίγο μου ανακοινώνει ότι το πρωί θα χειρουργισει το γιο μου ,εγώ τρέχω να βρω μεγάλο φάκελο και παω στο γραφείο του κανω τη κίνηση και βρίσκομαι έξω με τις κλωτσιές...ντράπηκα...14 ώρες μαζί του στο χειρουργείο μάχη να τον κρατήσει στη ζωή ...και τα καταφερνει και τότε και μετά παλευοντας με όλους και με ολα.παλεψε σαν να ήταν το δικό του παιδί γιατί οΜΗΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ δε κάνει διακρίσεις στις ζωές των παιδιών μας.Θα τον αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια μας;παλεύει να δώσει τις γνώσεις του σε αυτούς που θα τον διαδεχτουν και εσείς συζητάτε το κλείσιμο της νευροχειρουργικήςς κλινικής;Εσείς με τα μεγάλα αυτιά ανοιξτετα. και ακούστε τη φωνή όλων μας Όχι στο κλείσιμο της κλινικής και αναρωτηθητε ποιος θα σώσει τα παιδιά σας;


Sklavenitis Nikos

Πριν λιγα χρόνια κυνδυνεψα απο τροχαίο που έγινε στη Λευκάδα πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να καταληξω δθασωλινομενος στην εντατική Ιωαννίνων κι απο κι στο Αγλα'ι'α Κυριακου μέρες ατέλειωτες στην εντατική περιμένοντας την τύχη μου......και ήρθε......Ο Μηχαλης ο Κουτζογλου που πήρε την προτωβουλια να με χειρουργισει και μετα απο πολλές περιπετειες και μεγάλη επιμονή του γιατρού μου ΕΙΜΑΙ εδώ και σας μιλάω για εναν ΑΝΘΡΩΠΟ και εξερετο,λαμπρό επιστήμονα που διψαει να σώζει ζωές τι να πω για τον θεο μου .........ΒΟΗΘΗΣΤΕ όλοι να κρατηθεί ανοιχτή η νευροχειρουργική κλινική στο Αγλαια Κυριακου για ενα λογο γιατί απο εκεί μέσα αναστενωνται ζωές............οι ζωές των παιδιών σας.


Στάθης Σκλαβενίτης
O KAΘENAΣ MAΣ ΠOY EXEI ΠEPAΣEI AΠO TH NEYPOXEIPOYPΓIKH TOY AΓΛAIA EXEI NA EΞIΣTOPIΣEI ENA ΘAYMA ΓIATI EKEI BPHΣKETAI O ANΘPΩΠOΣ ΠANΩ AΠO OΛA KAI O AΞIOΛOΓOΣ EΠIΣTHMONAΣ MHXAΛHΣ KOYTZOΓΛOY ΠOY ΔINEI KAΘHMEPINO AΓΩNA NA KPATHΣEI TH KΛINIKH ANOIXTH.OΛOI MAZI ΛOIΠON KONTA TOY ΓIA TA ΠAIΔIA MAΣ AΓΩNIZETE............". 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.