Γλώσσα του σώματος και φλερτ: Διάβασε τα σημάδια!


Γλώσσα του σώματος και φλερτ: Διάβασε τα σημάδια!Η γλώσσα του σώματος “λέει” τις περισσότερες φορές αυτά που δεν μπορούμε να πούμε με λόγια. Χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του σώματος στην καθημερινότητα μας άλλες φορές υποσυνείδητα κι άλλες φορές με σκοπό να δείξουμε ή να “πούμε” κάτι στον συνομιλητή μας. Σκέψου το απλό: όταν δεν αισθανόμαστε άνετα με μία κουβέντα ή με κάποιο άτομο σταυρώνουμε τα χέρια μας βάζοντας τον εαυτό μας σε αμυντική στάση. Το ίδιο ισχύει και τη στιγμή που φλερτάρουμε. Κινήσεις που κάνουμε ή η στάση του σώματος μας μπορεί να υποδηλώνει έλξη για τον συνομιλητή μας ή αδιαφορία. Πώς θα καταλάβεις, όμως, ποιο από τα δύο ισχύει; Πώς θα στείλεις τα σωστά μηνύματα;
Φλερτ με τα μάτια: Ο συνομιλητής σας σας κοιτάει έντονα στα μάτια ή τα ανοιγοκλείνει πολύ συχνά ως αποτέλεσμα της κόρης του ματιού η οποία διαστέλλεται όταν νιώθουμε έλξη. Το να κατεβάζει τα βλέμμα μια στο τόσο δεν σημαίνει, όμως, απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρεται καθώς μπορεί απλά να ντρέπεται!
Στάση του σώματος: Όταν νιώθουμε έλξη για κάποιον/α και βρίσκουμε ενδιαφέρουσα την συζήτηση που έχουμε μαζί του/της γέρνουμε ελαφρά το σώμα μας προς το μέρος του/της για να μειώσουμε την απόσταση που υπάρχει μεταξύ μας. Επιπλέον, οι ώμοι, τα γόνατα και τα πέλματα μας “στοχεύουν” προς το μέρος του/της.
Άγγιγμα: Αυτό το “τυχαίο” άγγιγμα στο μπράτσο ή στο χέρι σου όταν έχεις πει κάτι αστείο δεν είναι τελικά καθόλου τυχαίο! Είναι ένα εμφανές σημάδι ότι ενδιαφέρεται!
Ο κανόνας του καθρέφτη: Αν παρατηρήσεις ότι αντιγράφει τις κινήσεις είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ενδιαφέροντος αφού υποσυνείδητα προσπαθεί να σου πει ότι ταιριάζετε!
Τα μαλλιά: Αν μια γυναίκα “παίζει” με αργό ρυθμό με τα μαλλιά της ή τα πηγαίνει συνέχεια πίσω από το λαιμό ώστε να φαίνεται ο λαιμός της είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας δείξει το ενδιαφέρον της.
Ασχολείται με αντικείμενα που φοράει: Μια γυναίκα παίζει με το κολιέ της, το βραχιόλι ή το δαχτυλίδι της στην προσπάθεια της να δώσετε προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της. Ένας άντρας ισιώνει τα ρούχα του ή την γραβάτα του στην προσπάθεια του να δείχνει δυνατός και σίγουρος απέναντι στην γυναίκα που προσπαθεί να προσεγγίσει.
Τα πόδια: Μια γυναίκα όταν φλερτάρει με κάποιον συνήθως κάθεται με σταυρωμένα πόδια με τα γόνατα να κοιτούν προς το μέρος του. Ένας άντρας κάθεται συνήθως με ανοιχτά πόδια και ίσια πλάτη δείχνοντας σιγουριά για αυτό που είναι.
Φυσικά, όσα περισσότερα σημάδια εντοπίσεις τόσο το καλύτερο!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.