Ζώδια και σχέση από απόσταση.


ζωδια και σχεση απο αποστασηΟι σχέσεις από απόσταση τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ακόμη πιο συχνές αφού πολλά ζευγάρια αναγκάζονται να χωριστούν για κάποιο διάστημα λόγω σπουδών ή δουλειάς. Εσύ πώς βλέπεις μια σχέση εξ αποστάσεως σύμφωνα με το ζώδιο σου; Αντέχεις την απόσταση ή είναι για σένα αιτία πολλών συγκρούσεων και εντάσεων; Πώς θα εκλάβει ο σύντροφός σου την απόσταση σύμφωνα με το ζώδιο του;
Κριός  (21/03-20/04)
Ένας Κριός μπορεί να ενθουσιαστεί με μια σχέση από απόσταση αφού την βλέπει ως πρόκληση. Κάτι δύσκολο που πρέπει να πετύχει. Η πραγματικότητα, ωστόσο, από την ιδέα που έχεις για μια τέτοια σχέση απέχει αρκετά και μπορεί να καταλήξεις να παραμελείς τον/την σύντροφο σου στην ανάγκη σου για νέες προκλήσεις πιο… κοντινές.
Ταύρος (21/04-20/05)
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της λογικής και της πρακτικότητας. Προτιμάς τις πράξεις από τα λόγια και σίγουρα προτιμάς μια σχέση από κοντά. Αν, όμως, πιστεύεις οτι σε ενδιαφέρει αυτή η σχέση θα κάνεις τα πάντα για να πετύχει και θα είσαι υπόδειγμα συντρόφου ακόμη και από μακριά.
Δίδυμοι (21/05-21/06)
“Το χεις” με την επικοινωνία, κάτι πολύ βασικό για να κρατήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως. Βέβαια, ένας Δίδυμος χαρακτηρίζεται από μεταβλητότητα κάτι που σημαίνει οτι μπορεί πολύ απλά να αλλάξεις γνώμη για αυτή τη σχέση ή να παρασυρθείς από κάτι άλλο. Αν σε ενδιαφέρει, πραγματικά, αυτή η σχέση εστίασε την προσοχή σου στο ταίρι σου και στην ουσία της σχέσης.
Καρκίνος (22/06-22/07)
Δένεσαι με τους ανθρώπους κι αν πιστεύεις οτι αυτή η σχέση είναι ουσιαστική τότε θα είσαι αφοσιωμένος/η για να πετύχει. Θα επισκέπτεσαι συχνά το ταίρι σου και θα θέλεις να κανονίζεις πάντα την επόμενη σας συνάντηση. Πρόσεξε, όμως, μην πιέζεις τις καταστάσεις και μην κάνεις εσύ όλες τις υποχωρήσεις.
Λέων (23/07-23/08)
Για έναν Λέοντα μια σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι ο,τι καλύτερο αφού δεν μπορεί να είναι το κέντρο της προσοχής του/της συντρόφου του.  Θυμήσου ότι το ταίρι σου μπορεί να έχει κι άλλες δραστηριότητες και δεν χρειάζεται να ασχολείται συνέχεια μαζί σου για να σου αποδείξει οτι ενδιαφέρεται.
Παρθένος (24/08-22/09)
Ένας Παρθένος έχει σκεφτεί πολύ καλά πριν μπει σε μια σχέση από απόσταση. Έχει οργανώσει τα πάντα με λεπτομέρειες και ξέρει κάθε πότε πρέπει να βλέπει το ταίρι του για να κάνει αυτή τη σχέση να πετύχει.  Μην πνίγεσαι, όμως, αν κάτι βγει εκτός σχεδίου, προσπάθησε να προσαρμοστείς αν θέλεις να κρατήσεις αυτή τη σχέση.
Ζυγός (23/09-22/10)
Ένας Ζυγός δεν θα εγκαταλείψει μια σχέση στην οποία πιστεύει επειδή έχει μπει στη μέση η απόσταση. Θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει αν και η απόσταση του φέρνει πολλές αμφιβολίες για το αν ο σύντροφός του μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα από τις αμφιβολίες σου.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Για σένα μια σχέση από απόσταση είναι σκέτο βασανιστήριο. Σε τρώνε οι υποψίες για το ταίρι σου, σου λείπει το σεξ και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς.  Αν θες να τα καταφέρεις, βρες εναλλακτικές και προσπάθησε να διαχειριστείς τη ζήλια σου γιατί ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει.
Τοξότης (23/11-21/12)
Είναι αρκετά πιθανό να μην είναι η πρώτη φορά που βρίσκεσαι σε σχέση από απόσταση. Σου αρέσει αυτή η ελευθερία που μπορεί να σου προσφέρει πρόσεξε, όμως, μην παραισθανθείς ελεύθερος.
Αιγόκερως (22/12-19/01)
Δεν είναι το καλύτερό σου αφού δεν “το χεις” με το να εκφράζεσαι συναισθηματικά ανώ βρίσκεσαι σε απόσταση. Για σένα ο στόχος θα είναι πάντα να έρθει κοντά σου το ταίρι σου. Μην το απαιτείς, όμως, συζήτα το!
Υδροχόος (20/01-19/02)
Όπως και ένας Τοξότης, έτσι κι εσύ. Απολαμβάνεις την ελευθερία σου ενώ ταυτόχρονα καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Πρόσεξε, όμως, μην παραμελείς το ταίρι σου. Μπορεί εσύ να είσαι σίγουρος και ευχαριστημένος ακόμη κι αν δεν μιλάτε συχνά αλλά για κάποιους αυτός μπορεί να είναι λόγος χωρισμού.
Ιχθύς (20/02-20/03)
Κατά πάσα πιθανότητα ζεις ( για άλλη μια φορά) τον μεγάλο έρωτα. Πιστεύεις οτι η απόσταση μπορεί να κάνει τον έρωτά σας ακόμη μεγαλύτερο και δυνατότερο. Που και που, όμως, βλέπε και την πραγματικότητα. Οι δυσκολίες δεν λύνονται μόνες τους αλλά απαιτούν αμοιβαία προσπάθεια
xorismos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.