Χανιώτης μασέρ εγκατέλειψε την ομάδα των Χανίων


 Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έντονη δυσφορία επικρατεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για τη συμπεριφορά του μασέρ της ομάδας Στέλιου Μαυριγιαννάκη, ο οποίος εξέφρασε ξαφνικά και απροειδοποίητα την επιθυμία του να αποχωρήσει, με αιτιολογία την καθυστέρηση στην πληρωμή του μισθού του.


Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, η καθυστέρηση στις πληρωμές, σε ένα χώρο όπου γενικά στην Ελλάδα οι καθυστερήσεις είναι πολύμηνες και τα "φέσια" συχνά, ήταν απλά ολιγοήμερες (άλλωστε η φερεγγυότητα της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ είναι γνωστή) και η συγκεκριμένη αιτιολογία από μέρους του υπαλλήλου της ΠΑΕ αποτελεί απλά μια πρόφαση αποχώρησης, με τον πραγματικό λόγο να είναι η εύρεση άλλης εργασίας. 


Σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ζητήθηκε από τον μασέρ της ομάδας να παραμείνει είτε μόνιμα, με εγγύηση ότι από εδώ και στο εξής θα πληρώνεται 1η του μηνός, είτε έστω προσωρινά μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του. Εκείνος όμως αρνήθηκε, δημιουργώντας ξαφνικά πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας η οποία καλείται να βρει άμεσα καινούργιο μασέρ, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι στην παρούσα χρονική στιγμή.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.