Τι είδε ο GLEK στον αγώνα Χανιά - Καλαμάτα



Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησαν από το γήπεδο Περιβολίων οι περίπου 2000 φίλαθλοι που αψήφισαν το κρύο και έδωσαν το δυναμικό παρών στον αγώνα της ομάδας μας με την Καλαμάτα.

Η ομάδα μας κατά την γνώμη μου ήταν κατώτερη των προσδοκιών και οι παίκτες έκαναν πολλά εύκολα λάθη το ένα το πληρώσαμε και καποιο άλλο είχε αποτέλεσμα να δώσει πέναλτυ ο ερριστικός διαιτητής από την Δράμα που απορίας άξιο είναι πώς αυτός ο άνθρωπος είναι αξιολογημένος να σφυρίζει superleague . Ένας διαιτητής δεν είναι απαραίτητο να δώσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι η να ακυρώσει καποιο κανονικό γκόλ για να τον πούμε ανεπαρκή τον κρίνουμε από την συνολική συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο και ο συγκεκριμένος ήταν α μι τι άλλο εκνευριστικός. Και απορώ με τις δηλώσεις του προπονητή κ. Χαβου της Καλαμάτας που του έδωσε εύσημα και μόνο αυτό είναι αρκετό να μας κινήσει τις υποψίες ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήρθε στα Χανιά για να προστατεύσει την Καλαμάτα. 

ΗΚαλαμάτα με το μεγαλύτερο ρόστερ της κατηγορίας  ήρθε στα Χανιά με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς να μήν χάσει και αν μπορέσει να κλέψει το παιχνίδι κατι που δε ένα βαθμό το κατάφερε αφού πήρε τον βαθμό της ισσοπαλίας.

Από την άλλη ο προπονητής των Χανίων το φοβήθηκε πέραν του δέοντος το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μήν κάνει τις καλύτερες επιλογές στην αρχική ενδεκάδα πάντα κατά την

 γνώμη μου με αποτέλεσμα να γίνεται το εύκολο λάθος στον χώρο του κέντρου.

Οσο αφορά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν τα Χανιά είχαν την μερίδα του λέοντος και αν ήταν λίγο πιό προσεκτικοί  και πιο αποφασιστικοί θα έλεγα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα είχαμε πετύχει τουλάχιστον άλλα 2 γκόλ

Ηομάδα από την Μεσηνία χωρίς ουσιαστικά φάση πέτυχε ένα γκόλ και κέρδισε και ενα πέναλτι.

Τώρα όσο αφορά την επόμενη μέρα τα Χανιά πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε 2-3 προσθήκες έμπειρων και ικανών ποδοσφαιριστών για την δύσκολη συνέχεια αν θέλουν να διεκδικήσουν  την άνοδο . Ο μόνος αντίπαλος για την άνοδο είναι η Καλλιθέα.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.