Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά που κέρδισαν 3-0 τον Τυλικράτη μέσα στην Λευκάδα



Σπουδαία νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας πέτυχαν τα

Τ Χανιά που κέρδισαν 3-0 τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγώνες.

Η Χανιώτικη ομάδα  σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση, κυρίως στο β’ μέρος, να πάρει το τρίποντο και να πλησιάσει την κορυφή στον έναν βαθμό μετά από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Τα γκολ για τα Χανιά σημείωσαν οι Μάνος (46′), Κόλα (84′) και Νίλι (89′), ενώ η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Μάνο.

Το πρώτο μέρος διεξήχθη στη μεγαλύτερη διάρκειά του υπό ισχυρή βροχόπτωση, που δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να βγάλουν πολλές φάσεις. Η πιο σημαντική πάντως ανήκε στην ομάδα μας μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βουό, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30′ με τον Ντοναλντόνι, αλλά τη κεφαλιά του σταμάτησαν στη γραμμή οι αμυντικοί των Χανίων.

Οι Χανιώτες ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β’ μέρος, όταν ο Δημήτρης Μάνος με προβολή έπειτα από  σέντρα που βγήκε από τα πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έδωσε ψυχολογία στα Χανιά, τα οποία λίγο αργότερα έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να πανηγυρίσουν και δεύτερο γκολ. Στο 53′ ο Μάνος σημάδεψε το δοκάρι του Τηλυκράτη, ενώ στην επαναφορά ο Βουό δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 70′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννιώτης. 

Τελικά το 0-2 έγινε στο 84′ με  τον Αγγελο Κόλα που είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Τα Χανιά λίγο πριν το τέλος πέτυχαν και τρίτο τέρμα και πάλι με έναν ποδοσφαιριστή που είχε περάσει αλλαγή. Ο Νίλι στην πρώτη του συμμετοχή με τα κυανόλευκα διαμόρφωσε στο 89′ το τελικό 0-3. 

Τηλυκράτης Λευκάδας (Φάνης Γκέκας): Παρδαλός, Ρουγκάλας, Γιαννιώτης, Νιφορόπουλος (75′ Λαζαρίδης), Τόσκα (58′ Κόκκορης), Ζδραβός-Ρίζος, Ρίζος (85′ Ουλμάνεν), Τεγούσης (75′ Τέρζι), Μπελεβώνης, Περιστέρης (58′ Σπανουδάκης ), Ντοναλντόνι

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κυρίτσης, Νίκολιτς (81′ Μιούλερ), Μαζουλουξής, Σέχου, Μπάτζιος, Σιλά, Τσορνομάζ (77′ Μανουσάκης), Ντίας, Λεμονής, Βουό (81′ Κόλα), Μάνος (71′ Νίλι)

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (ΕΠΣ Κοζάνης)
Βοηθοί: Αναστάσιος Φράγιος – Αλέξανδρος Κουφός (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Τέταρτος διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας)

chaniafc.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.