ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1





 Πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση παρουσίασε η ομάδα των Χανίων και πήρε τους βαθμούς της νίκης στην Καλλιθέα με ενα γκόλ που έβαλε ο Ελευθεριάδης στο 8΄μετά από σούτ του Μάναλη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας Κότσαρη.

Η ομάδα των Χανίων ήταν ανώτερη της γηπεδούχου πιό συμπαγής και με περισσότερα τρεξίματα ενώ η ομάδα της Καλλιθέας προσπαθούσε με γιόμες από τα πλάγια να βρει το γκόλ αλλά όλες οι προσπάθειες αποδείχτηκαν μάταιες.

Τα    Χανιά εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με  διαφορά 3 βαθμούς από την 2η Καλαμάτα και 4 από την τρίτη Καλλιθέα .

Αν αναλογιστούμε οτι η ομάδα των Χανίων εχει βγάλει ένα πρόγραμμα πολύ πιό δύσκολο από τους  διώκτες τους και ότι τους έχει κερδίσει όλους εκτός έδρας από εδώ και στο εξής θέλει προσοχή και διαχείρηση για να πάει πρώτη και με διαφορά στην διαδικασία των μπαράζ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8’ ΓΚΟΛ (0-1) Πλάγιο του Σιλά για τον Μάναλη, που γυρίζει τη μπάλα προς τον Ελευθεριάδη, ο Κότσαρης αποκρούει αναποτελεσματικά και ο επιθετικός των Χανίων ανοίγει το σκορ.
25’ O Τσορνομάς ανοίγει στον Μάναλη που σουτάρει εκτός περιοχής, ο Κότσαρης με διπλή προσπάθεια μαζεύει.
37′ Σέντρα του Ουές, κεφαλιά του Λουκίνα και ο Καλογεράκης με τη βοήθεια του δοκαριού διώχνει σε κόρνερ.
39′ Φάουλ του Ματίγια, κεφαλιά του Μαρότα ο Καλογεράκης μπλοκάρει σταθερά.
42′ Κόρνερ του Ντεμέτριους, κεφαλιά του Μεχίας, με τον Καλογεράκη να κάνει ξανά σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ.
45+2′ Σουτ του Μανουσάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και αλλάζει πορεία για να φύγει λίγο έξω από τα δοκάρια, κόρνερ.
49′ Καλό σουτ του Μάναλη, διώχνει δύσκολα ο Κότσαρης.
52′ Ευκαιρία για τα Χανιά που άλλαξαν τη μπάλα με γρήγορες πάσες, ο Μανουσάκης σούταρε από καλή θέση και ο Κότσαρης ξανά σε ετοιμότητα απομάκρυνε δύσκολα.
54′ Ο Ντεμέτριους πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.
67′ Μεγάλη φάση για την Καλλιθέα, από το φάουλ του Ματίγια η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Σίλβα δε μπόρεσε να σημαδέψει σωστά από εξαιρετική θέση.
73’ Μεγάλη φάση για τα Χανιά. Από το φάουλ του Σιλά, ο Μαζουλουξής ανενόχλητος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω στον Κότσαρη.
80’ Νέα μεγάλη φάση για τα Χανιά. Από το γύρισμα του Λεμονή, ο Μάνος στοπάρει τη μπάλα και σουτάρει εξ επαφής άουτ!

Διαιτητής: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας) – Στεφανής Γεώργιος (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Κουκούλας Παναγιώτης (Λέσβου)

Κίτρινες κάρτες: Ματίγια (16′), Περέιρα (32′), Τσέλιος (62′), Mάναλης (76′), Ρομαό (77′), Μαρότα (90+2′), Μάνος (90+2′)

Καλλιθέα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας (46′ Μουστακόπουλος), Μαρότα, Ουές, Κυνηγόπουλος (55′ Ιωαννίδης), Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (64′ Νολάσκο Σίλβα), Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης (46′ Μανθάτης), Λουκίνας.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (46′ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος (79’ Εντγκαρ), Ντίας (22′ λ.τρ. Τσορνομάς), Ελευθεριάδης (66′ Κόλα), Μανουσάκης, Μάναλης (79’ Μάνος)

με πληροφοριες απο τ athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.