Άνετα τα Χανιά 4-1 την Παναχαϊκή καί φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας


Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία τα Χανιά κέρδισαν με το ευρύ 4-1 την Παναχαϊκή σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Περβολίων και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της superleague 2 με 12 βαθμούς

    Η  Χανιώτικη ομάδα είχε την καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα γκόλ που έβαλε έχασε και σωρεία ευκαιριών για να βάλει ακόμη περισότερα

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής του αγώνα όσο και ο 4ος διαιτητής που απορίας άξιον είναι να διαιρωτηθούμε με ποιά κριτήρια αξιολογούνται αυτοί οι άνθρωποι αφού απ ότι έδειξαν μέσα στο γήπεδο δεν είναι ικανοί να σφυρίζουν στην κατηγορία.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 3′ Εξαιρετικό σουτ του Σιλά, με δυσκολία ο Κολοβούρης σε κόρνερ

5’ Σέντρα σουτ Σιλά, με υπερένταση ο Κολοβούρης σε κόρνερ
8’ Γυριστό σουτ του Κόλα από την σέντρα του Μανουσάκη, ο Νάστος αποκρούσει με το χέρι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής δίνει πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων!
11’ 1-0 για τα Χανιά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάναλη!
17’ 2-0 για τα Χανιά με τον Μαζουλουξή: Από το κόρνερ του Ντίας, ο Μαζουλουξής κερδίζει τη κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, από εκεί στο πόδι του Κολοβούρη για να καταλήξει στα δίχτυα!
22’ 3-0 με σκόρερ τον Μανουσάκη: Ο επιθετικός της ομάδας μας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ!
28′ Κόρνερ Ντίας και κεφαλιά Μαζουλουξή, η μπάλα μόλις άουτ
33′ Νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Κόλα, αποκρούει ο Κολοβούρης
45+1′ Γκολ η Παναχαϊκή με το σουτ του Χριστόπουλου!
65′ Κεφαλιά Μάναλη από κόρνερ του Σερβιλάκη, μπλοκάρει ο Κολοβούρης
68′ Ο Μανουσάκης κλέβει την μπάλα από τον Νταμπίζα, πλασάρει με τον Κολοβούρη να διώχνει με τα πόδια
78′ Από τη σέντρα του Κατσούρρι, ο Μάνος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ
80′ Συρτή σέντρα Κατσούρρι, δεν προλαβαίνουν ούτε ο Ελευθεριάδης, ούτε ο Μάνος να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα
85′ 4-1 για τα Χανιά! Από κόρνερ του Σερβιλάκη, ο Μάνος με κεφαλιά βρήκε τον Μαζουλουξή, ο οποίος με νέα κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά (46′ Σερβιλάκης), Λεμονής Τσέλιος, Ντίαζ (58′ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης, Κόλα (58′ Τσορνομάζ), Μάναλης (75′ Μάνος).

Παναχαϊκή (Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Κούτσιας, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Κυρσανίδης (46′ Παραστατίδης), Λότεν (46′ Νταμπίζας), Τόσκα (84′ Λιοφάγος), Αποστολόπουλος (75′ Αλίμπε), Χριστόπουλος (65′ Πατρινός).

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.